Decopage/ collage kursus

ved Karen Margrethe Hvidberg

Tid: 15 og 16 november. Begge dage 1030 – 1530

Sted: Bøgeskovhallen mødelokal 2 og 3

Antal deltagere: 5 – 8 (Først til mølle princip)

Hent PDF her >>>

Tilmelding og betaling på convensus her >>>

 
Banko 2002 - mangler hjælpere!!

 

Vi mangler hjælpere til Banko 2002, så hvis du/I vil hjælpe nogle søndage fra kl. 14.00 til ca. 16.30 i Bankocentret, Nørrebrogade 131, hører vi gerne fra dig/jer.

 

Hvis du/I vil vide mere om, hvordan en ”banko-eftermiddag” foregår, er der en beskrivelse på TGI´s  hjemmeside.

 

Vi mangler også hjælpere til at afløse os en gang imellem tirsdag fra kl. 18.00 til ca. 21.30.

 

Alle afdelinger i TGI kan ansøge Banko 2002 om penge til f.eks. tøj, rekvisitter, stævner m.v.

 

Henvendelse kan ske til
Inge og Børge på telefon 75 95 77 57

 

 
Det er helt PLINGE LING at være frivillig i TGI
pingus-web

Sådan endte det for mig i januar måned i 2014 i forbindelse med TGI´s spørgeskemaundersøgelse....... og det var rigtig sjovt, at se de overraskede ansigts udtryk på børn og voksne. En dansende pingvin i TGI trøje ude på fortorvet ved børnehaven. Det syn havde de ikke ventet en helt almindelig regnfuld januar morgen. Jeg vil gerne beklage, det mindre kaos det skabte i trafikken da bilister og cyklister fik øje på en dansende Pingvin (og ikke en Kanin Susan Ebbesen ;-)) og de tårer som det frembragte ved et par børn. Aldrig har jeg fået så mange krammerer og smil en torsdag morgen kl. 07.15.......se så er det sagen at være frivillig.
Med venlig hilsen Pingu

 
Generalforsamling i TGI 2014

Generalforsamlingen i TGI blev afholdt d. 29. april 2014 i Bøgeskovhallen. Generalforsamlingen blev afholdt i henhold til dagsorden.
Der skulle findes 3 personer + 2 suppæeanter til Forretningsudvalget og 1 person som bilagskontrollant + 1 som bilagskontrollantsuppleant.......ej det er et fantasktisk ord.

Læs mere…
 
æresmedlem i TGI
Steen-WEB

Hej Steen.

Jeg er blevet bedt om at sige et par ord til dig her i dag, hvor du skal gøres til æresmedlem i TGI.

Det er jo sådan, at når man som ung  sportsinteresseret flytter til et mindre lokalområde med en næsten ny hal og en velfungerende sportsklub og samtidig er uddannet lærer (med tidligt fri hver dag), ja så bliver der snart sendt bud til en om at være aktiv i foreningen. Når man ovenikøbet er uddannet idrætslærer og har en idrætsinteresseret familie ja så er man snart fuldt engageret i klubben.

Derfor er det ikke så mærkeligt at du siger du er 130 TGI-år.

 

 

Læs mere…
 
Trelde GIs U 14 drenge danmarksmestre i håndbold foran 600 -700 tilskuere.

IMG 8510-web

Trelde GIs U 14 drenge er Danmarks bedste U 14 drenge hold. Det blev en kendsgerning i weekenden hvor TGIs drenge sikrede sig DM titlen i T-Hansen Arena i Fredericia efter fantastisk flot spil hen over weekendens tre kampe.
600-700 tilskuere var på plads til DM finalen i U 14 drenge, hvor Trelde stod over for Roskilde søndag eftermiddag.
Sejre lørdag over Silkeborg Voel med 31-23 og over Nyborg med 31-19 betød, at Trelde kunne tåle et finalenederlag på 7 mål og stadig vinde guld.

Læs mere…
 
Trelde GIs U 14 drenge i håndbold jysk mester

U14-JM-2014

Øverst fra venstre: Jesper Pedersen (holdleder) Søren Frank (holdleder), Daniel Astrup, Anders Sell, Patrick Hansen, Magnus Falborg, Kristoffer Frank, Keld Vestergaard (træner)
I midten fra venstre: Frederik Guldborg, Anders Pedersen, Kristian Karlskov, Kristoffer Vestergaard, Alexander Vestergaard
Nederst foran: Simon Andersen, Albert Rydahl Walsted

 

Trelde GI har Jyllands stærkeste U 14 drenge hold. Det blev en kendsgerning, da holdet i weekenden sikrede sig det jyske mesterskab ved at vinde finalestævnet i Holstebro. De fire vindere af de jyske 1. divisionsrækker mødtes i en final 4 turnering. Trelde havde trukket stærke Randers HK, mens den anden semifinale stod mellem Tvis Holstebro og Silkeborg Voel.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 4 ud af 17
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk