Foredrag i TGI

Vi har også 2 fordrag under udarbejdelse, men her mangler vi stadig tilbagemeldinger fra foredragsholderne, før emnerne er helt på plads.
Kunne evt. blive: Pilgrimsvandring på Caminoen iSpanien og Virkningen af positive tanker.
Har du en ide eller er du/har du en foredragsholder i baghånden, så kontakt Hanne Marie på 28 60 83 25.

 
Kreative arrangementer

Ingen arrengementer i øjeblikket

 
De Frivillige hjælpere i TGI

Nedenstående frivillige vil gerne hjælpe med mindre og afgrænsede opgaver, gerne af praktisk karakter. Fx Dække bord til fest, hjælpe til arrangementer, være med i forarbejdet til mindre arrangementer og meget mere. Ring og snak med dem omkring jeres behov for hjælp.

Hvis du kunne tænke dig at at være aktiv som hjælper i TGI så skriv til Rikke Hvidberg Andreasen på mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Navn: Bettina Jeppesen
TLF: 7624 0069

Navn: Rikke Snediker Pedersen
TLF: 2929 3903

Navn: Anette Krogh
TLF: 2925 8550

Navn: Anne Clausen
TLF: 6133 7542

Navn: Dorthe Stegemejer og Thea Stegemejer
TLF: 2620 6107

Navn: Jennie Baggesgaard
TLF: 4033 3614

Navn: Allan Baggesgaard
TLF: 6037 3930

 
Præmie overrækkelse TGI's spørgeskemaundersøgelse
vindere af sprørgeskemaundersøgelsen-web

Ud af de 358 fine besvarelser af TGI's spørgeskemaundersøgelse af lokalbefolkningen i Vejlby Sogn, har vi udtrukket 3 vindere. Gevinsterne er 3 stk gavekort af  500 kr til Sportsmaster. Vi havde sat de heldige vindere i stævne i Bøgeskovhallen  fredag d. 7. feb. Kl 17.15 til den store præmieoverrækkelse.

Vinderne er:

1) Ole Cajus Pedersen som er medlem af tennisafdelingen i TGI. Han  fortæller stolt, at han har været medlem i 27 år af TGI's tennisafdeling. Det er meget imponerende med så langt et medlemskab. Godt socialt sammenhold er opskriften på det lange medlemskab fortæller Ole og fortsætter, at han selvfølgelig bliver ved så længe helbredet tillader det.

2) Hanne Tirsgaard. Hanne fortæller at hun er mor til Dagmar på U10 i håndboldafdelingen i TGI. De bor inde i byen, men har valgt at spille herude pga den gode undgomsafdeling i TGI Håndbold. Stort skulderklap til Håndboldafdelingen i TGI.

3) Leo Nielsen er den sidste heldige vinder. Han er også aktiv i TGI på mange måder. Både i bestyrelsen for Bathminton, træner i fodbold og selv aktiv spiller i  Bathminton. Ligeledes er han også med i Byggegruppen, som er et samarbejde mellem Bøgeskovhallens bestyrelse og TGI ift at udvikle hallens rammer. Ildsjæle som ham, kan TGI slet ikke undvære.

stort tillykke ønskes alle 3 vindere fra DM holdet i foreningsudvikling.

 

Hvad nu:

Der ern358 personer, som har besvaret spørgeskemaundersøgelsen og det er rigtig flot. Vi har fået 75 siders dataudtræk fra DGI, som vi nu skal analysere nærmere. Vi kan dog godt løfte sløret for, at der er kommet rigtig mange gode besvarelser, fyldt med fantastiske ideer og det er både fra medlemmer, ikke medlemmer, unge og gamle. Altså et bredt udsnit af lokalbefolkningen i Vejlby Sogn, lige som vi håbede på.

Vi vil gerne sige tak til alle dem, som tog sig tid til at besvare  spørgeskemaet og tog udfordringen op med et lidt stift spørgeskemakoncept og tak fordi I tog så godt imod os, når vi fra TGI ringede på jeres dør. Mange af hjælperne har meldt tilbage, at der var mange gode snakke undervejs og at det tog dobbelt så lang tid at gå rundt pga denne positive stemning.

Stor tak til alle de fantastiske hjælpere, som har husstandsomdelt flyers, hjulpet os til Super Søndag og været ude at snakke med mange i lokalbefolkningen. Uden Jeres hjælp havde vi ikke fået så mange fine svar. Tusind tak for det.

Så nu tager vi analyse brillerne på og dykker ned i de 75 siders materiale fra spørgeskemaundersøgelsen med hjælp fra DGI. I hører meget mere om dette senere.

Mvh Rikke Hvidberg Andreasen

På vegne af DM holdet i foreningsudvikling. 

 
TGI Ungdoms håndbold til tops i verdens største håndboldturnering

Treldes GIs håndboldungdom fik masser af oplevelser, da de deltog i verdens største håndboldturnering for ungdomshold i Goteborg Sverige i dagene 1-6. juli 2013.
Mere end 50 nationer var repræsenteret. De var fordelt på 1120 hold. I alt var der 20.000 deltagere i Partille Cup, som også kaldes det uofficielle verdensmesterskab i håndbold for klubhold.
Trelde GI deltog med fire hold fordelt på årgangene, 1998, 99, 00 og 01. I alt 37 spillere og 6 ledere deltog.  Og de fik masser af oplevelser og gode minder med hjem fra en fantastisk håndbolduge.

tgi banegård

Trelde GI håndbold – spillere og ledere samlet på banegården i Fredericia kort før afgang til Goteborg mandag d. 1. Juli.  Det er Hejse Kro, der har klædt TGI på til turen i form af grønne polo T-shirts.

 

 

Se mere her >>

 
SPONSORUDVALG – OPRÅB!!!
Vi har netop afholdt Hovedbestyrelsesmøde i TGI. Vi havde et punkt på dagsordenen som omhandlede etablering af et fælles sponsorudvalg på tværs af alle afdelingerne i TGI.
Vi forestiller os, at vi vil stå stærkere overfor eventuelle sponsorer, hvis vi kommer som en samlet Idrætsforening.
 
Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis dette kunne have din interesse. Vi har ikke sat retningslinjer eller andet op for udvalget, da vi mener det skal være et forholdsvist selvstyrende udvalg.
 
Ring eller skriv, hvis du kan afse et par timer i måneden til denne opgave:
Lisbet Bang-Pedersen, tlf.:  20416465, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Jesper Bjerrisgaard, tlf.: 40914301, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Mette Johansen, tlf.: 28734447, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Morten Bodilsen, tlf.: 40341807, sekretaer@treldegi.
 
TGIs U 12 drenge i finalen ved verdens største håndboldstævne

Partille_Cup_Sverige

Treldes U 12 drenge og U 11 drenge fik sig én på opleveren, da de deltog i verdens største håndboldstævne ”Partille Cup”, der fandt sted i Göteborg i Sverige fra 2. til 7. juli.

20.000 håndboldspillere var samlet fra i alt 39 lande og Trelde havde to hold drenge med, der fik lov at prøve kræfter med hold fra hele verden. Håndboldfesten begyndte tirsdag aften med en fantastisk åbningsfest med 15.000 deltagere på lægterne i Scandinavium. Der var på skift underholdning og indmarch fra alle lande i bedste olympiske stil. Hele festen blev afsluttet med at børnene sendte tusindevis af balloner i luften i den store sportshal.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 5 ud af 17
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk