TGI gymnastik afd. vil gerne takke Sonja og Hans Henrik With-Nielsens Fond.
tak-1

Det er med stor glæde at TGI gymnastik afd. har modtaget 10.925 kr. fra Sonja og Hans Henrik With-Nielsens Fond til indkøb 4 Tykke foldemadrasser til vores nye baby sansehold. Holdet er for babyer fra ca. 8 uger til 1 år. Da Sansegymnastik foregår på gulvet, hvor børnene ligger/sidder sammen med forældrene og der er derfor brug for et underlag der både er behageligt at være på, men også nem at pakke væk igen. Baby sansegymnastik styrker børnene motorisk og sanseligt. Bevægelse og sanseoplevelser med kroppen stimulerer det lille barns hjerne.

Madrasserne kan også med fordel bruges til de større børn i foreningen. Der kan øves balance og laves styrkeøvelser og de kan bruges som faldunderlag. De er taget i brug og både både børn og voksne nyder underlaget.

På bestyrelsens vegne

Formand Betina Lauth Andersen

Læs mere…
 
Laudrup & Høgh Street fodbold - Finaledag i København
kbh1-web
Lørdag d. 27. august drog vi til København for at gøre os klar til finaledagen i Laudrup & Høgh Street fodbold. Weekenden vi alle havde glædet os til var endelig kommet, og vi var klar til at give den fuld gas på Rådhuspladsen.

Lørdagens program var hygge og socialt samvær. Vi startede med en svømmetur i DGI-byens lidt anderledes svømmehal. Der var trampolinudspring, klatrevæg og de fleste af drengene + et par af fædrene lærte at gå på vandet. Efter turen i svømmehallen stod den på buffet i DGI-byens restaurant, god mad og drikke. Vi afsluttede en hyggelig dag med bowling, høj musik og lysshow.

Læs mere…
 
Glade og motiverede trænere og ledere fra TGI mødtes på Trelde Næs
TLM-2-web

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da veloplagte, glade og motiverede trænere og ledere fra TGI mødtes på Trelde Næs d. 3/9 2011.

Programmet startede med frokost og hyggesnak ved Troldehuset.

Efterfølgende gik turen til stranden hvor Peter Hermann havde planlagt aktiviteter.

Oprindeligt var udgangspunktet at deltagerne i TGI skulle sammensættes i hold på tværs af afdelingerne.

Da der, på nær en enkelt undtagelse, kun var deltagelse af trænere/ledere fra fodboldafdelingen og forretningsudvalget blev holdene delt med udgangspunkt i fodboldens verden.;-)

Efter holdinddelingen gik så aktiviteterne igang. En udfordring for krop og tankevirksomhed og med udgangspunkt i kommunikation og samarbejde.

En af aktiviteterne gik ud på at bygge en tømmerflåde som var brugbar i konkurrence øjemed.

Efter strabasserne på stranden var der velfortjent kaffe og kage inden de sidste øvelser blev skudt igang.

Her var flere familier stødt til, voksne som børn. De kunne således deltage i disse øvelser.

Aftensmad med leg og snak over bordet satte et flot punktum for en dejlig dag.

Tak til alle der deltog.

Det var spændende, inspirerende og glædeligt at se aktive og glade mennesker i det dejlige sommervejr på Trelde Næs.

Vi håber at kunne gentage denne succes til næste år, og meget gerne med deltagelse fra flere afdelinger end fodbold.

Anette.

Læs mere…
 
TGI Ropeskipping i Ramasjancen
ram-1web
Onsdag d. 13. april 2011 deltog TGI Ropeskipping Team i Ramasjancen og de vandt Ramasjang pokalen. Dysten foregik på Middelfart Bibliotek og holdet kørte samlet derover i bus. Der var 2 deltager fra hvert hold der skulle dyste og fra TGI var det Ida B.P. og Sille Kramer. Pigerne var rigtig seje og resten af holdet bakkede super godt op. Rikke og Chalotte plus de forældre der også var mødt op, var pænt henvist til sidelinjen, hvor de stod klar med chips, frugt og vand og selvfølgelig stor opbakning. På turen hjem var der højt humør og glade dage i bussen og ved ankomst til Bøgeskov Hallen blev de glade vindere modtaget af forældrene fra 3. klasse, der havde afbrudt forældremødet for at modtage pigerne. En rigtig heltemodtagelse kan man vist godt kalde det. Godt gået tøser. Og tak til Banko 2002 for økonomisk tilskud til bus og lækre sager.

Chalotte Christensen

Læs mere…
 
Banko 2002

Vi har gennem det sidste stykke tid fået en del hjælpere til Banko 2002, men vi kan stadig bruge flere, så hvis du vil hjælpe nogle søndage fra kl. 14.00 til ca. kl. 16.30 i bankocentret Nørrebrogade 131, hører vi gerne fra jer.

Tilmelding til Inge og Børge på telefon 75 95 77 57.

Vi har en kalender, som vi så vil prøve at få udfyldt.

 
HVEM VAR DET DER VANDT I DAG DET VAR DEM FRA TRELDE AF…HEP…HEP…HEP
Street.holdbillede-web

Mathias Itzke, Mikkel Marcher, Kasper W. Klement, Nicklas Gisler, Kasper Kejlstrup, Lasse Frandsen vandt Steet Fodbold stævnet Laudrup & Høeg i Kolding d. 01.05-2011. Dermed har de sikret sig deltagelse i finalestævnet d. 28.08-2011 på Rådhuspladsen, hvor man dyster mod 12 andre vindere om den uofficielle DM titel.

Martin Marcher

 
Trelde GIs U 12 drenge et mulehård fra guld ved Jysk Mesterskab
U12D-web
Forud var gået nogle dramatiske indledende kampe mellem Danmarks bedste U 12 drenge hold, som søndag var samlet til kampen om det Jyske Mesterskab i Bramminge ved Esbjerg.
De 8 kredsmestre i Jylland var placeret i to puljer. TGI begyndte mod Silkeborg Voel og vandt en sikker sejr på 14-11 efter 7-7 ved pausen. I næste kamp hed modstanderen Nibe og det blev en tæt affære – dog med TGI som toneangivende. Efter 7-6 ved pausen førte TGI 12-10 kort før tid, inden det lykkes for Nibe at udligne til sidst.
Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 7 ud af 17
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk