tak til alle
Eftermiddagskaffe_i_OldeCollet-S

Jeg vil gerne gennem TGI-bladet og TGI s hjemmeside sige tak til alle, der gjorde det muligt at lave et dejligt OldeColle i Pelinei, Moldova.

Især Vandrefuglene gjorde en stor indsats, den dag vi skulle læsse lastbilen fra vores depot hos Vognmand Dueholm.

Som det fremgår af billderne blev det et herligt hjem for ældre.

Hyggeligt møbleret med fine genbrugsmøbler, malerier, vægure og alt hvad der ellers hører til et godt hjem i Danmark.

Som en af byrådsmedlemmerne sagde ved Åbningsreceptionen "dette er ikke et plejehjem, men et femstjernet hotel". Jeg kan godt forstå hans udtalelse, når jeg ved, at vores to vandskyllende toiletter og tilhørende brusekabiner, er de eneste i Pelinei kommune. For slet ikke at tale om,  at vi har rindende vand, varmt vand i radiatorerne, og to vaskemaskiner med tørretumbler. Det er et luksushjem set med deres øjne. Det betyder også, at der er venteliste for at komme til at bo der. Behovet er større end OldeColle OLIVER kan dække.

Måden det i øjeblikket finansieres på er ved, at alt det tøj og ekstra møbler vi havde med og ikke behøvede at bruge i OldeCollet, nu blever solgt fra en genbrugsforretning vi har indrettet i nabobygningen. Det er ikke sikkert landsbyens beboere har penge til at betale med, men det gør ikke noget, så klarer vi det ved, at køber medbringer afgrøder fra egen have eller egen avl af fjerkræ o.s.v.. Dette har været en stor succes at handle på den måde. Her kan alle være med og det betyder at køber ikke føler de får almisser, men bidrager til at OldeCollet kan fungere.

Tak

Venlig hilsen

Mette Hilman

Læs mere…
 
Den sidste lokalbog er uddelt!
lokalbogennet2

Lillebælt Lokalbogen.

Aftalen mellem DE GULE SIDER A/S og TGI bliver efter 19 års samarbejde ikke fornyet.

 DE GULE SIDER A/S har besluttet at skifte distributionsmodel. Distributionen vil fremover blive varetaget af Forbrugerkontakt.

Den grundlæggende årsag til, at DE GULE SIDER vil skifte distributionsmodel, er de store udfordringer der er med, at hverve distributører til de over 100 forskellige telefonbøger der udgives hvert år.

Siden opstart på udgivelsen af Lillebælt Nøglen i 1992, har vi i  TGI, Det Danske Spejderkorps Strib, og ikke mindst tusindvis af børn, unge og forældre i flere generationer, har været med til at udbringe telefonbøgerne igennem 19 år, med stor ros til alle fra DE GULE SIDER.

Som Karen Andersen (Distributionsansvarlig) nævnte sidst, vi talte sammen ”Hvis alle udbringer udførte deres opgave som i TGI” var der ikke behov for en ny distributør. Det kan vi alle bruge som et skulderklap, efter at opgaven er afsluttet på bedste vis. Det vil sandsynligvis betyde ændringer i TGI’s  og andre foreningers budgetter til næste år.

Læs mere…
 
Vind et 32” Samsung LCD TV
jul2007

Håndboldafdelingens skrabejulekalender sælges igen i år og forventes at kunne købes fra 1. november. Vi håber, alle vil tage pænt imod vores ungdomsspillere, når de kommer rundt for at sælge kalenderen. Der vil også være mulighed for at købe kalenderen hos i Bøgeskovhallens cafeteria.

Læs mere…
 
Hovedformandens beretning 2009/10

ved Anette Krog.

Så sidder vi her. Et år er gået på godt og ondt. Alle overlevede og TGI består endnu.

Man kunne måske have frygtet, at dette ikke ville være tilfældet, da vi sidste år på en ekstraordinær generalforsamling måtte "skrabe" et FU sammen. Ved fælles hjælp og god arbejdsmoral, fast struktur, stor vilje, handlekraft og ikke mindst en stor portion humor, lykkedes det for os at holde TGI oven vande.

En stor TAK til Lisbet, Tina og ikke mindst til Tulle. Tak fordi du troede på, at det kunne lade sig gøre og fordi du troede på, at jeg kunne løfte opgaven. Jeg synes, det har været en fornøjelse at være i FU sammen med jer. Vi har haft det sjovt, samtidigt med at vi har fået arbejdet.

Læs mere…
 
Årets TGI`er 2009/2010.
majbritt-web

Årets TGI pris tilfalder i år en enkelt person. Denne person har igennem en stor årrække været tilknyttet TGI som medlem, som træner og som bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesposten i en af TGI's afdelinger har i de senere år været formand og som formand har personen været et aktivt og værdsat medlem af TGI's hovedbestyrelse.

Arbejdet i TGI's hovedbestyrelse er for afdelingsformændene en balancegang mellem hensynet til den samlede forening s udvikling og ønsket om at fremme sin egen idrætsgren.

Denne balancegang har personen vi tildeler prisen i år været dygtig til at holde – også i situationer hvor personen loyalt i TGI's interesse har forsvaret beslutninger i hovedbestyrelsen, som ikke alle har været populære i den afdeling personen repræsenterer. Sådan handler en rigtig TGI'er.

Årets TGI'er gives til en person som gør en forskel for TGI og som gerne går forrest, når der er arbejde at udføre for foreningen. Vi kender vores prismodtager som...

Engageret
Vellidt
Pertentlig
Flittig
Smilende
Imødekommende

Og så brænder hun i øvrigt for håndbold. Ja – det er en kvinde som modtager prisen og vi kan ikke sige håndbold i TGI uden samtidig at sige Majbritt Mygind.

Et stort og velfortjent tillykke med prisen som årets TGI'er.

 
TGI træner/leder pokal 2010
thomas-web

Thomas Causlund Skov

for sit arbejde i håndboldafdelingens bestyrelse gennem 6 år.

Thomas indtrådte i håndboldbestyrelsen i marts 2004 og har de sidste 5 år været håndbold-afdelingens kasserer. Derudover er han postmodtager, og har de sidste 2 år påtaget sig kampfordeler jobbet, hvor han påsætter og flytter kampe.

Thomas er også den person i bestyrelsen, der har haft kontakt til sponsorer, og han har været med til at skaffe sponsorer til spillertøj og træningsdragter samt hjulpet den materialeansvarlige med hans opgaver. Derudover har han søgt penge ved Tuborg´s Grønne Fond og derigennem fået bevilget penge til bolde og skjolde mv.

Og jeg kan blive ved. Thomas er et meget all-round bestyrelsesmedlem, som kan påtage sig de fleste opgaver i en bestyrelse.

Det var Thomas der fandt på, at håndboldafdelingen skulle lave en julekalender og sælge den i lokalområdet. Han stod for at søge de nødvendige bevillinger ved politimesteren, skaffe sponsorer, at få taget et billede af håndboldbørnespillerne, trykning af kalender, udlevering af gevinster samt ikke mindst optælling af alle mønterne.

Thomas er en helt fantastisk person at være i bestyrelse sammen med. Han har et roligt væsen, er meget initiativrig og mangler man en hjælpende hånd, er han altid klar til at hjælpe både i egen afdeling men også i andre afdelinger. Han møder altid op til bestyrelsesmøderne og deltager aktivt i disse, er positiv, glad og smilende. En person som jeg har stor respekt for. Thomas er en person som vil være meget svær at erstatte og undvære i bestyrelsen.

Jeg vil med stor fornøjelse indstille Thomas Causlund Skov til årets træner/leder pris 2010.

Med venlig hilsen

Majbritt Keil Mygind

formand for håndboldafdelingen

 

 

 
Tak til Tulle
tulle-web På hovedgeneralforsamlingen d. 22. april 2010, valgte Torben Laursen(Tulle) ikke at genopstille.

Tulle har igennem flere år lagt et kæmpe stort arbejde, megen energi samt meget tid i TGI's forretningsudvalg.

Det sidste år som kasserer, men en overgang udførte han tre arbejdsopgaver på en gang. Som formand, som kasserer og som sekretær.

Tulle har været uundværlig for TGI de sidste mange år, og det skyldes i høj grad hans indsats og arbejde at hjulene er blevet ved med at dreje rundt.

Nu har Tulle valgt at hellige sig jobbet og familien og det under vi ham i allerhøjeste grad.

Et kæmpe stort TAK skal lyde fra os. Uden dig og din indsats ville vi ikke være hvor vi er i dag.

Det har været en fornøjelse samt lærerigt, at sidde i FU sammen med dig. Du har en energi og en humor, som smitter.;-)

Tina, Lisbet og Anette.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 9 ud af 17
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk