Vedtægtsændring:

Nuværende tekst

§11.

STK. 4:

Forretningsudvalgets medlemmer og bilagskontrollanter vælges for 2 år ad gangen. Suppleanter vælges for 1 år ad gangen. Valg sker i henhold til den i §8 specificerede dagsorden. 

Forslag:

§11

STK 4:

Forretningsudvalgets medlemmer og bilagskontrollanter vælges for 2 år ad gangen. Suppleanter vælges for 1 år ad gangen. Valg sker i henhold til den i §8 specificerede dagsorden. Kan der ikke vælges en bilagskontrollant på foreningens hovedgeneralforsamling, gives der godkendelse til, at forretningsudvalget køber ekstern hjælp. Udgifterne til sådanne en hjælp fordeles på underafdelingerne. Hvordan disse udgifter fordeles bestemmes af forretningsudvalget.   

 
Gymnastikafdelingen søger instruktør til spinning

 

Poul Erik Vi må desværre tage afsked med foreningens gode spinning instruktør Poul Erik med udgangen af denne sæson – derfor søger vi en ny instruktør til starten af den nye sæson (fra begyndelsen af september 2017).
   
Er du interesseret? Så tag en snak med Lene Adamsen, telefon 2720 8570 eller e-mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .


 
Conventus

logo

Kære alle TGI’er

Nu nærmer den nye sæson sig og dermed også jeres tilmeldinger via vores medlemssystem conventus. Jeg har, over de sidste par måneder, ryddet op i vores medlemsdatabase og kunne konstatere, at der desværre var medlemmer, der var registreret flere gange. Og det er slet ikke nødvendigt J Når man skal melde sig på et hold og i forvejen har været meldt til i TGI, uanset afdeling, så findes man i databasen. Derfor, hvis man ikke kan huske sin adgangskode (det kan jeg aldrig!) så bed om at få sendt en ny på SMS. Det tager 2 sek og sparer mig for en masse arbejde. Og hvis der er I har spørgsmål til tilmelding som de enkelte afdelinger måske ikke kan svare på, så skriv en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og så finder vi ud af det.

Download drejebog til Conventus her>>>

Rigtig god sæson J

 
Referat Generalforsamling

1.Valg af dirigent - Andreas thoustrup er valgt

2. Hovedformandens beretning (se bilag) - karina A stiller spørgsmålstegn ved om skydning kan betale regningen, da vi ikke har set noget regnskab fra dem. Tages op igen under evt.

3. Fremlæggelse af regnskaber – regnskabet er godkendt

4. Behandling af indkomne forslag – ingen indkomne forslag

5. Valg til forretningsudvalget – chalotte modtager ikke genvalg, Claus modtager genvalg, Andreas stiller op. Claus og Andreas er valgt ind. Suppleanter karina og Bettina fortsætter.

6. Konstituering af forretningsudvalg (alle poster besættes for 1 år) – gøres efter mødet

7. Valg af 1 bilagskontrollant (vælges for 2 år) og 1 bilagskonsulent suppleant (for 1 år) – ingen melder sig. Bestyrelsen kan finde 2 personer på et senere tidspunkt.

8. Eventuelt
Heike – kan man spare ved at kører hjemmesiden direkte fra conventus? Vi vil gerne arbejde videre med ideen.
Børneattester – kontakt Michael hovedkassere for at få udleveret nemid
Der skal være en ansvarlig for børneattester for at sikre at alle afdelinger indhenter attesterne
Kunne man lave et fælles møde for alle kassererne? Så alle er med på hvad der skal foregå i det kommende år.
Savner at vi er en forening. Vi skal samarbejde mere på tværs af afdelingerne. Nytænkning – idræt på tværs, fællesmøder m. Foredrag, fælles hold med andre foreninger, samarbejde med skolen...
Byggegruppen – hvor står vi? Vi mangler penge. Skal der nedsættes en arbejdsgruppe som skal arbejde videre med at samle penge ind til projektet.

Hvis skydekælderen skal bruges til spinning eller andet fitness, skal udluftningen være i orden. Kim mener det er som det skal være. Evt. Flytte unge miljøet i kælderen og spinning i mødelokale 2+3.

Der er ikke flere kommentarer til skydning og regning

 
Har du foreningshjertet på rette sted?

Så er det netop dig vi mangler! 

Gymnastikafdelingen skal inden længe i gang med at planlægge den kommende sæson, og vil derfor meget gerne høre fra dig, hvis du har interesse/lyst til at vores børn, unge og ældre har mulighed for at bevare nogle sunde fritidsinteresser.

I gymnastikafdelingen vil vi gerne kunne tilbyde nogle forskellige hold, der gerne skulle tilgodese såvel børn som voksne i Vejlby sogn og omegn.
Derfor har vi behov for instruktører og hjælpetrænere, både til nye og eksisterende hold.
Går du med spændende idéer og gerne vil starte noget helt specielt, så lytter vi gerne – det kunne også være du kender nogle, der har.

Vi glæder os meget til at høre fra dig - kontakt fra bestyrelsen:
Lene Adamsen 2720 8570 eller via mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller
Heike Lauth Svendsen 2383 0233 eller via mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

DEL MEGET GERNE DETTE OPSLAG I JERES NETVÆRK! Tak 

 
SE HER

Skulle der være nogen som sidder ude i stuerne og tænker, at de gerne vil være med til at gøre noget godt for Vejlby sogns børn og voksne så se her, for vi mangler. 

En instruktør til at stå for styrketræning på vores spinningshold. kontakt her spinningsinstruktør  Poul Erik på tlf. 3136 5086 for nærmere information. 

En instruktør til pigefræs. På holdet er der 18 friske piger som om onsdagen kl. 15.30 - 16.20 kommer og leger, synger, danser og bliver motorisk udfordret. Du vil i samarbejde med to andre instruktører være med til at udforme et program. (kontakt Heike på tlf. 2383 0233 for nærmere information. 

Mvh Lene 

Gymnastikafdelingen 

 
kommende events.

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 2 ud af 17
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk