Gamle billeder

 BILLEDER FRA MØRKHOLTLEJREN 2008

001.jpg

 

002.jpg

 

003.jpg

 

004.jpg

 

005.jpg

 

006.jpg

 

007.jpg

 

008.jpg

 

009.jpg

 

010.jpg

 

011.jpg

 

012.jpg

 

013.jpg

 

014.jpg

 

015.jpg

 

016.jpg

 

017.jpg

 

For Power dance, Springere og Break dance

Fredag d. 7. marts kl.15.00 - til lørdag d. 8. marts kl.12.00

 

Fredag d. 7/3 kl. 15.00 mødte 36 forventningsfulde børn samt træner/ledere, "tanter/onkler" samt bestyrelses medlemmer sin ankomst på Bøgeskov hallens parkeringsplads, hvor børnene samlet skulle køre med Egeskov Turistbus ud til Mørkholtlejren.

 

Vi skulle tilbringe de næste ca. 20 timer sammen. Vi startede med at få pølsehorn og kage som nogle forældrene havde været så søde at bage til os (TUSIND TAK FOR DET).

 

Bagefter gik det løs med at øve på en serie, som vi skal vise til opvisningen samt lave springøvelser. Derefter var der fri leg både inde og ude.

 

Vi fik god mad og masser af frugt, chips og saft til at styrke os med. Derefter tog vi festtøj på og gik over i hallen, hvor diskoteket med Jesper som diskjockey kunne begynde. Der blev spillet højt musik, lavet sæbebobler, sne og et kæmpe lysshow og dem der synes de ville have ro, tegnede oppe i huset eller hyggede sig inde i køjesengene.

 

Lørdagen bød på fint vejr, så der blev både lavet gymnastik, springøvelser og leget ude og inde. Alle kunne vist konstatere at det havde været en vellykket og sjov "MØRKHOLTLEJR"

 

Vi vil fra gymnastik afdelingen sige TUSIND TAK for lån af Jeres dejlige børn og tak for den store opbakning vi har fået fra forældre og Frederik for lån af bil til redskaber. Tak til Egeskov Brugs og Vestfyns Bank, som har sponsoreret T-shirt og solskærme og ikke mindst alle træner/ledere som har gjort at stor indsats i denne tur.

 

På forhåbentlig gensyn næste år..

 

På bestyrelsens vegne

 

Lene Pedersen

 

 

 

 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk