TGI drenge fik sølv ved de Jyske Mesterskaber for U 10 hold
jm-web
Efter en fantastisk indsats lykkedes det søndag Trelde GIs U10 drenge at vinde sølv ved det jyske mesterskab for U 10 drenge hold, der foregik i Holstebro.

Tre af Jyllands fire stærkeste U10 drenge hold var endt i samme pulje. Trelde GI, VRI fra Århus og Silkeborg Voel tørnede sammen i indledende pulje mens det fjerde favorithold TVIS KFUM var i den anden pulje.

Det gav drabelige dyster fra start. TGI lagde ud mod VRI og det blev en flot kamp med TGI i front fra begyndelsen. Treldes to skytter Jonas Schou og Kristoffer Vestergaard bombede løs og så blev 2-0 og 5-2 forvandlet til en halvlegsføring på 8-5. I anden halvleg overtog VRI dog teten og TGI drengene måtte kæmpe for sine føringer. Heldigvis var Malthe Hansen på toppen i målet og med fine redninger lignede det en Trelde sejr frem til halvandet minut før tid. Her udlignede VRI til 14-14 og selv om Trelde havde chancen til sidst blev det ved uafgjort.

Næste kamp mod Silkeborg Voel skulle blive endnu en superkamp. Trelde spillede sæsonens bedste forsvarskamp og Malthe Hansen i mål og Anders Pedersen pillede pynten af Silkeborg Voels bagspillere. 2 mål fik det normalt stærkt spillende Voel mandskab kun lov at score i første halvleg og da Kristoffer Vestergaard var umulig at stoppe i den anden ende og lavede 6 mål i rap kunne TGI sikre sig en halvlegsføring på 7-2. Den føring holdt TGI ved i anden halvleg efter flere seje scoringer på gennembrud af Kristoffer Frank og Anders Sell. 11-6 lød sejrcifrene til TGI.

I sidste puljekamp skulle Sædding Guldager besejres og helst stort. Det blev de med 15-10 efter 11-4 ved pausen. Der blev igen spillet super håndbold og i mål var 2.keeperen Albert Rydahl på toppen og lukkede helt af fra fløjene. I den anden ende var TGIs venstrefløj Patrick Hansen i hopla og viste fine takter med en scoring helt op i krogen. Da Voel samtidig slog VRI var TGI finaleklar.

Finale mod TVIS KFUM
I finalen ventede hjemmeholdet TVIS KFUM, som havde sikret sig finalepladsen allerede efter to sejre i indledende pulje. TVIS havde derfor også ladet flere bagspillere hvile i den sidste puljekamp og da TVIS ydermere havde halvanden times pause mellem sidste puljekamp og finalen – mens TGI kun fik ca. 30 minutter (sådan var programmet) var Trelde drengene "bagud på point".
Det kom de så også på banen fra start, hvor marginalerne tippede til TVIS fordel. Tre "friløbere" ind over stregen blev brændt af TGI drengen på en god TVIS keeper og så stod det 4-0 til hjemmeholdet efter 5 minutter.
Herefter var det "op ad bakke" for at indhente hjemmeholdet, der spillede flot håndbold. TGI fik dog bidt sig fast og efter at være bagud 9-4 ved pausen vendte kampen i anden halvleg. Trelde kom på 10-7 og fik muligheden i fri position for at bringe spænding i kampen – men på ny stod TVIS målmand i vejen. Det gjorde han også et par minutter før tid ved 14-11 og så måtte Trelde se TVIS vinde fortjent 15-11.
I finalen skal hele holdet roses for at komme flot igen og presse TVIS, som havde de fleste ressourcer, da afgørelsen skulle falde.

Trelde rost af Jysk Håndbold Forbund for at have vist det bedste angrebsspil.
Det var en flok stolte drenge, der bagefter blev hyldet af Jysk Håndbold for at have spillet det bedste angrebsbold ved JM. Til gengæld var finalemodstanderen Tvis det bedste forsvarshold lød ordene fra JHF, da medaljerne blev delt ud.

Trelde GI for nu mulighed for at revanchere nederlaget til TVIS, idet begge hold er med ved de danske mesterskaber i Greve. Mon ikke Trelde GI tager guldet ved den lejlighed i en ny "jysk finale"?

 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk