Den sidste lokalbog er uddelt!
lokalbogennet2

Lillebælt Lokalbogen.

Aftalen mellem DE GULE SIDER A/S og TGI bliver efter 19 års samarbejde ikke fornyet.

 DE GULE SIDER A/S har besluttet at skifte distributionsmodel. Distributionen vil fremover blive varetaget af Forbrugerkontakt.

Den grundlæggende årsag til, at DE GULE SIDER vil skifte distributionsmodel, er de store udfordringer der er med, at hverve distributører til de over 100 forskellige telefonbøger der udgives hvert år.

Siden opstart på udgivelsen af Lillebælt Nøglen i 1992, har vi i  TGI, Det Danske Spejderkorps Strib, og ikke mindst tusindvis af børn, unge og forældre i flere generationer, har været med til at udbringe telefonbøgerne igennem 19 år, med stor ros til alle fra DE GULE SIDER.

Som Karen Andersen (Distributionsansvarlig) nævnte sidst, vi talte sammen ”Hvis alle udbringer udførte deres opgave som i TGI” var der ikke behov for en ny distributør. Det kan vi alle bruge som et skulderklap, efter at opgaven er afsluttet på bedste vis. Det vil sandsynligvis betyde ændringer i TGI’s  og andre foreningers budgetter til næste år.

 

Hvordan kom opgaven til TGI?

 Ideen med ”Lillebælt Nøglen” kom fra Danline, Fredericia.

Torben Laursen (Tulle) var på daværende tidspunkt ansat hos Danline, og som vi kender Tulle, kan han være meget kvik og hurtig ved have lågen. Tulle kontaktede John Beck Hansen og de blev hurtigt enig om, at det lige var en opgave for TGI. Der er penge til TGI og dens medlemmer, en opgave med et socialt og familiært islæt.

Den første aftale og kontrakt blev signeret af Frank Laursen, Lillebælt Nøglen A/S, Tulle og John Bech TGI, på restaurant ”Agnes” i Riddergade.

Denne første kontrakt har efterfølgende bevirket at ca. 820,000 telefonbøger er blevet uddelt i Børkop, Fredericia og Middelfart Kommune, og at der er tilgået TGI og Det Danske Spejderkorps, Strib ca. 1,5 mill. Kr.

 

Og hvad nu?

Ja – det var et lokalt tiltag og projekt, som blev solgt til TDC og senere til DE GULE SIDER.

Der er måske nogle få som vil sige ”så er vi da fri for at bruge 1 time til 1½ på det”.

Jeg vil nu vove den påstand, at vi er mange som har oplevet det at udbringe telefonbøger,

har været nogle sjove og hyggelige timer, og her var alderen næsten ingen hindring.

 

Tak til alle for et godt og seriøs samarbejde i samtlige år.

På vegne af TGI

AK og Frede

 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk