BANKO 2002

Banko eftermiddag

banko-1web

Her er min oplevelse af at hjælpe til hos Banko 2002 en søndag eftermiddag – for at hjælpe mine børn.

Man mødes kl. 14, hvor mange allerede er i gang. Der udleveres gaver fra en reol, når ”spillerne” kommer op med deres amerikanske lotterisedler med gevinst på, det vil sige endenummer 23, 86 eller 335.

Herefter er det tid til at starte den alvorlige del – banko spillet. Der startes med at trække lod på indgangs-billetterne fra sidste gang om et gavekort på 3 spilleplader til næste gang eller en pose kaffe.

Og så går vi for alvor i gang. Der er 2 til at løbe, en tager sig af at råbe en række op og den anden råber, når pladen er fuld, eller man hjælper hinanden. Når der råbes banko og vedkommende rækker hånden op, løber man over og får at vide, hvilken række/plade det drejer sig om, og så nævner man tallene på pladen i mikrofonen, men først når den der råber tallene op er klar til at kontrollere. Der udleveres 75 kr. for en rigtig række og 100 kr. for en rigtig plade. Hvis der er to eller flere som råber banko samtidigt, og begge har rigtige tal, så får de 50 kr. hver.

I pausen starter man med at uddele præmier fra reolen ifbm. amerikansk lotteri. Man fordeler også her opgaverne mellem de 2 løbere. Den ene pakker reolerne sammen i 3 store kasser, med flaskerne nederest og slikket ovenpå. Snapsene ligges ind på hylderne. Den anden tager sig af pause bingo, her spilles på små plader, og præmierne er 100 kr. for 1 række, 150 kr. for 2 rækker og 300 kr. for pladen fuld.

Herefter fortsætter normal banko.

Efter sidste spil må hver spiller spille på 1 kort. Her spilles 1 række fuld, og gevinsten er et gavekort til 3 spilleplader næste gang.

Når det hele er slut, hjælper man med at rydde op. Der skal tørres borde af eller støvsuges eller hvad man nu bliver bedt om. Dette tager ca. 10 minutter, og så er kl. blevet ca.16.30, og man kan vende snuden hjemad med god samvittighed.

Man kan endda tage sine børn med derind, fordi man som hjælper får 3 plader at spille på. Vær blot opmærksom på, at der ryges inde i lokalet.

Det er en nem, sjov og god tjans, som giver vores børn nogle fabelagtige muligheder for at få tilskud til deres medvirken i TGI.

banko-2web

banko-3web

Afslutningstur med U12 håndboldpigerne 2014 til Bakken

U12-tog

Lørdag den 31. maj tog vi på afslutningstur til Bakken med U12 håndboldpigerne.
Vi steg på toget tidligt lørdag morgen og ankom til Bakken ved middagstid. Pigerne fik armbånd på til aktiviteterne og fik lov til at gå rundt på egen hånd, for at prøve det hele.
Efter at have spist aftensmad og prøvet de sidste ting af, tog vi atter toget mod Fredericia. Vi var hjemme ca. kl. 22.30 og var godt trætte efter en fantastisk hyggelig dag i godt selskab .
Vi takker Banko 2002 for støtten til turen.
Både pigerne, forældrene og vi trænere er utroligt glade for jeres altid velvillige støtte.
Vi skal nok gøre vores bedste for at der møder hjælpere op om søndagen (og ind imellem om tirsdagen) i jeres lokaler på Nørrebrogade, så I fortsat kan støtte os.
Med sportslig hilsen Trænerne U12 piger / Lisbet Bang-Pedersen

 

 

 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk