Kanon Fed Fredag
Den 25 feb 2011 afholdt T.G.I Gym. afd Kanon Fed Fredag. I år var temaet Western aften og det gik ikke stille for sig. Der var alt fra Rodeotyr, saloon, poker, linedance og ikke mindst et rigtigt røveri. Alle pengene blev stjålet og Lene Adamsen bortført. Det kan nok være at det var spændende. Det var en sjov aften, hvor alle hyggede og morede sig både store som små og de helt gamle. I år foregik det i hallen og klubben i stedet for Mørkholt og det var en stor succes.
Der er taget fantastiske billeder fra hele aften og dem vil vi forsøge at få lagt ind på T.G.I hjemmeside: treldegi.dk under gymnastik.
Gymnastikafdelingen vil gerne takke alle de trænere som var med til at gøre det til en uforglemmelig aften. Tak til Karina, Margit, Chalotte, Betina, Michael, Marlene, Helene og Lene.
Ligeledes en stor tak til alle de forældre som hjalp til denne aften og nat. Tak til Gitte, Anne, Morten, Hannemarie. Jo flere af jer jo bedre.
Tusind tak til Aga for at tage billeder under hele aften, til Bettina for at lære os linedance, til manden med rodeotyren, tak til klubben for en tryg base og sidst men ikke mindst tak til de 4 røvere jesper, Kalle, henrik og Mikael som gav os en fed forskrækkelse.
Hvad mon næste års tema bliver??????
På vegne af bestyrelsen
Rikke Hvidberg Andreasen
IMG_2758
IMG_2783
IMG_2784
IMG_2795
IMG_2804
IMG_2884
IMG_2944
IMG_2949
IMG_2964
IMG_2979
IMG_2998
IMG_3042
IMG_3044
IMG_3091
 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk