Laudrup & Høgh Street fodbold - Finaledag i København
kbh1-web
Lørdag d. 27. august drog vi til København for at gøre os klar til finaledagen i Laudrup & Høgh Street fodbold. Weekenden vi alle havde glædet os til var endelig kommet, og vi var klar til at give den fuld gas på Rådhuspladsen.

Lørdagens program var hygge og socialt samvær. Vi startede med en svømmetur i DGI-byens lidt anderledes svømmehal. Der var trampolinudspring, klatrevæg og de fleste af drengene + et par af fædrene lærte at gå på vandet. Efter turen i svømmehallen stod den på buffet i DGI-byens restaurant, god mad og drikke. Vi afsluttede en hyggelig dag med bowling, høj musik og lysshow.

kbh2-web
kbh3-web
Søndag stod i fodboldens tegn. Vi var på Rådhuspladsen kl. 09.30 og gjorde os klar til kamp. Vores første kamp var mod et hold fra Sjælland, og fra første kamp fik vi et indblik i hvad toppen af drengenes årgang kan. God teknik og aggressivt pres var det drengene mødte, og det overraskede både dem og os forældre. 0-5 tabte vi første kamp til et bedre hold.

Et hold fra OB ventede i 2. kamp, og drengene havde det svært med det hårde spil. Kampen endte 0-3 til OB.

kbh4-web
Det var tid til at rette lidt på taktikken. Vi skulle holde vores pladser på banen lidt bedre, og skrue bissen lidt mere på. I de 3 sidste kampe ville vi vise, at vi godt kunne være med på det her niveau.

Vores 3. kamp var mod et hold fra Hvidovre, endnu et stærkt hold. Den nye taktik virkede, Mikkel bragte Trelde i front. Nicklas kæmpede bravt i målet, men et brag af et skud gik ind. 1-1 stod der ind til kort før tid. Hvidovre får en chance tæt på mål. Det siges, at de var inde i feltet, og det må man ikke ifølge reglerne. Det blev desværre ikke dømt, og kampen endte 1-2.

Kæmpe ros til drengene for at rejse sig efter de 2 første kampe, og vise at de godt kunne være med på dette niveau. Mange af disse hold træner 3-4 gange om ugen + en gang om ugen trænes de af en professionel træner.

4. kamp startede med pres fra Klement, som vandt bolden og spiller den frem til Kejlstrup. Første gang videre til Mikkel og 1-0 efter 8 sekunder. Alle kæmpede godt, og vi havde vores chancer, men ind ville bolden ikke. Kampen endte 1-1.

Sidste kamp var mod B1921. Lasse kæmpede hårdt mod 2 fra B1921. Han får spillet bolden videre til Mathias Itzke, som scorer vores 3. mål i dag. Desværre var vi allerede bagud 0-3, og kampen slutter 1-3.

Vi lærte meget i denne weekend, og til trods for resultaterne havde vi alle nogle super dage sammen. Stor tak til Magnus, som tog med på turen som assistenttræner og leder af heppekoret, som bestod af Martin Frandsen, Lukas Gisler og Kenneth Kejlstrup.

Sidst men ikke mindst en stor tak til BANKO 2002 for deres opbakning til drengene.

Hilsen

Martin Marcher

kbh5-web
 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk