Trelde GIs U 14 drenge i håndbold jysk mester

U14-JM-2014

Øverst fra venstre: Jesper Pedersen (holdleder) Søren Frank (holdleder), Daniel Astrup, Anders Sell, Patrick Hansen, Magnus Falborg, Kristoffer Frank, Keld Vestergaard (træner)
I midten fra venstre: Frederik Guldborg, Anders Pedersen, Kristian Karlskov, Kristoffer Vestergaard, Alexander Vestergaard
Nederst foran: Simon Andersen, Albert Rydahl Walsted

 

Trelde GI har Jyllands stærkeste U 14 drenge hold. Det blev en kendsgerning, da holdet i weekenden sikrede sig det jyske mesterskab ved at vinde finalestævnet i Holstebro. De fire vindere af de jyske 1. divisionsrækker mødtes i en final 4 turnering. Trelde havde trukket stærke Randers HK, mens den anden semifinale stod mellem Tvis Holstebro og Silkeborg Voel.

Intet kunne stoppe Treldes drenge på en dag hvor alle spillere præsterede flot. Semifinalen mod Randers blev således en intens kamp med masser af seværdig håndbold og gode individuelle præstationer.

Trelde lagde fint ud og førte 3-0 og 7-4 inden Randers fik kontakt midtvejs i første halvleg. Holdene fulgtes derefter til pause med en snæver TGI føring på 12-11.
Det skortede ikke på målchancer til Trelde, men Randers har måske Danmarks bedste keeper i skikkelse af Christoffer Bonde, og han parerede flot på mange oplagte Trelde forsøg i første halvleg. En enkelt spiller kneb det dog for Randers målmand at holde styr på og det var Treldes Kristoffer Vestergaard, der tordnede 13 mål ind bag Randers keeperen overalt i kassen.
Bl.a. derfor kunne Trelde øge føringen i anden halvleg til 20-15 og 26-21 med få minutter tilbage. Samtidig fik det afgørende betydning i 2. halvleg, at det lykkedes for Treldes midterforsvarer Daniel Astrup og Magnus Falborg at holde Randers to storskytter fra fadet.

I finalen ventede Silkeborg Voel, der forinden havde slået Tvis Holstebro 30-25.
Men Silkeborg kom aldrig til fadet. I en håndvending førte Trelde 4-1 og senere 9-4. 16-10 stod det ved pausen i finalen efter fantastisk kontraspil af bl.a. Anders Pedersen og Patrick Hansen.
Silkeborg forsøgte sig i anden halvleg med offensivt forsvarsspil – men kunne ikke stoppe Treldes spillere, hvor især Kristoffer Frank og Anders Sell lavede fine gennembruds mål.
Samtidig havde målmand Simon Andersen fundet storspillet frem og så kom Silkeborg aldrig tættere på end fem mål ved 24-19.


Med sejren kvalificerede Trelde sig til kampen om det danske mesterskab, der afvikles på hjemmebane i T- Hansen Arena i næste weekend. Treldes drenge håber i den forbindelse på masser af lokal opbakning, når modstanderne hedder Silkeborg Voel, Nyborg og Roskilde i nævnte rækkefølge.
DM afvikles som en alle mod alle turnering over to dage. Og det er både de fire bedste U 14 drenge og pigehold, der deltager.


 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk