æresmedlem i TGI
Steen-WEB

Hej Steen.

Jeg er blevet bedt om at sige et par ord til dig her i dag, hvor du skal gøres til æresmedlem i TGI.

Det er jo sådan, at når man som ung  sportsinteresseret flytter til et mindre lokalområde med en næsten ny hal og en velfungerende sportsklub og samtidig er uddannet lærer (med tidligt fri hver dag), ja så bliver der snart sendt bud til en om at være aktiv i foreningen. Når man ovenikøbet er uddannet idrætslærer og har en idrætsinteresseret familie ja så er man snart fuldt engageret i klubben.

Derfor er det ikke så mærkeligt at du siger du er 130 TGI-år.

 

 

Første gang vi rendte på hinanden for alvor var så vidt jeg husker for næsten 30 år siden da jeg blev klasselærer for din yngste dreng Søren, og på den tid blev TGI´s  tennisanlæg også taget i brug. Du og din familie var lig som jeg  med fra starten som aktive tennisspillere. 

Vi blev holdkammerater på et af oldboysholdene  i fodbold, og vi havde sammen et springhold i gymnastikafdelingen. Jeg husker ikke hvor længe.  Jeg ved at du har været træner/leder i badmintonafdelingen og at vi to i en mere end 10 årig periode har spillet badminton sammen. Om du har været med i volleyballe husker jeg ikke helt, men du har i hvert fald aldrig spillet håndbold.

 I 1996 skulle der skiftes ud på formandsposten i tennisafdelingen. En henvendelse til dig afgjorde sagen. Du blev valgt og trådte direkte ind på formandsposten i Tennisafdelingen. Der har du så siddet lige til generalforsamlingen i marts i år hvor du på grund af vedvarende problemer med sten (og derfor ikke længere er så aktiv som spiller) valgte at trække dig. I øvrigt samme aften hvor du fik at vide, at du var indstillet til æresmedlemsskab i TGI, og ingen skal være i tvivl om at den udnævnelse er fortjent  - jævnfør de før omtalte 130 TGI-år.

Når man skal beskrive dig som person og leder, falder det mig først ind at sige at du er uden filter (undtagen på smøgerne) – ofte med et sprog, som ikke stammer fra lærergerningen. Du er meget direkte og siger din mening uden omsvøb. Du kan have svært ved at indgå kompromisser, da du holder meget fast i dine holdninger og ikke viger tilbage for en lang og gerne ophedet debat. Men når man har lavet en aftale med dig kan man altid regne med at den bliver overholdt og udført.  Du har altid lyst til at berette om og øse af dine erfaringer og oplevelser, og dem har du mange af.

Nu skal du så være æresmedlem i TGI og jeg er helt sikker på at det gør dig stolt og glad. Inden jeg lige gør mig færdig må vi hellere  få styr på, hvordan man kan være 130 TGI år og så se så ung ud. 30 år som tennisspiller – 16 år som formand i tennisafdelingen – 20 år som fodboldspiller – 14 år som badmintonspiller – 10 år som badmintontræner – 10 år i gymnastikafdelingen og dertil din levealder,  jamen så bliver det jo snildt 130 år.

Steen, os i tennisafdelingen vil gerne sammen med de øvrige TGI-ere ønske dig tillykke med udnævnelsen. Samtidig vil vi benytte lejligheden til at sige tak for indsatsen i tennisafdelingen.  Du skal have dette gavekort, og selv om det ikke er så stort som det burde være, håber vi at du vil bruge det til at købe dig en ting som kan minde dig om tiden hos os. Jeg kunne da foreslå at du købte en ny pibe.

Tillykke Steen

 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk