Generalforsamling i TGI 2014

Generalforsamlingen i TGI blev afholdt d. 29. april 2014 i Bøgeskovhallen. Generalforsamlingen blev afholdt i henhold til dagsorden.
Der skulle findes 3 personer + 2 suppæeanter til Forretningsudvalget og 1 person som bilagskontrollant + 1 som bilagskontrollantsuppleant.......ej det er et fantasktisk ord.

 

Til posterne I FU var det kommet 2 skriftlige anmodninger og 1 mundtlig tilsagn, som dog først skulle høres igen. Vi fik lov til at finde de 3 personer vi manglede samt konstitueringen inden 1. juni og indsætte disse personer uden en ekstraordinær generalforsamling var nødvendig. Dette er nu gjort og det nye Forretningsudvalg ser nu således ud:

Kim Strøm (ikke på valg), Chalotte Christensen, Claus Petersen og Michael Søndergaard. Disse 4 konstituerer sig onsdag den 14. maj.

Karina Absalonsen og Betina Andersen tager 1 år mere som suppleanter. De er tilknyttet byggegruppen i Bøgeskovhallen og fortsætter deres gode arbejde i denne.

Susanne Bager (bilagskontrollant og var ikke på valg i år),Katrine jakobsfeld (bilagdkontrollant) og Jennie Baggesgaard (bilagskontrollantsuppleant)

Dejligt med en fuldtallig bemanding på alle poster og god arbejdslyst til jer alle. Der er mange spændende opgaver forude.

Vi måtte sige farvel til Morten Bodilsen som sekretær og Mette Johansen som kasserer og vi vil gerne sige dem stort tak for deres store arbejde i TGI. I bliver helt sikkert savnet.
Rikke Hvidberg Andreasen skal flytte til Sverige til sommer og har derfor været nød til at træde ud af FU før tid FY FY DA. Hun hjælper dog stadig med nogle opgaver ad hoc.

Skrevet af Rikke Hvidberg Andreasen på vegne af FU

 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk