Velkommen til sæson 2016/2017 i TGI gymnastikafdeling

Det er med stor glæde, vi kan byde velkommen til en ny sæson, hvor det igen i år er lykkedes os at sammensætte et program. Tak til de instruktører og hjælpere, der igen i år har valgt at ville bruge en del af deres fritid til at have hold. Støt op om dem og mød op på de forskellige hold, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik til glæde for såvel børn som voksne i Vejlby sogn og omegn – og fortsat være med til at Bøgeskovhallen kan syde og boble af liv.

 

Sæsonstart

Sæsonen starter i uge 36, fra mandag den 5. september 2016, med mindre andet er angivet i programmet. Du tilmelder dig ved at gå ind på vores hjemmeside www.treldegi.dk , vælg Gymnastik og klik herefter på kontingent og tilmelding. Husk, at hvis du gik sidste år skal du benytte det samme login som sidst. Hvis du ikke er registreret i Conventus skal du registrere dig som nyt medlem.

Oplever du problemer kan du skrive en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Du betaler dit kontingent samtidig med tilmelding. Der er åben for tilmelding fra september måned. Som altid har du mulighed for at prøve et par træningsdage, inden du endeligt beslutter dig.

 

Program 2016/2017

I år tilbyder vi som noget nyt styrketræning og yoga tirsdag aften. Læs mere herom under holdbeskrivelser.

Vi arbejder intenst på at finde instruktører til kids volley – så der fortsat er tilbud til jer, der gerne vil går på dette hold.

Har du selv lyst, eller kender du en, der kunne tænke sig at have et hold, så kontakt os endelig for at få nærmere information.

Er du mere til udendørsaktiviteter så er Skovfitness fortsat på programmet.

Der er forskellige tilbud, så kig programmet igennem og find det eller de tilbud, der passer bedst til dig. Du vil finde beskrivelser af de enkelte hold samt træningstidspunkter og priser under holdbeskrivelser.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer. Ændringer annonceres på hjemmesiden og på facebook.

God fornøjelse :)

 

Hvis du vil vide mere…,

Har du gode ideer til andre aktiviteter…,

Så kontakt bestyrelsen i gymnastikafdelingen, vi er altid friske på nye ideer! 

 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk