U18 drenge 2 jysk mester
Søndag, 02. april 2017 22:31

Fredericia-Treldes U18 drenge 2 blev jysk mester

Fredericia-Treldes U18 drenge 2 satte et værdigt punktum for håndboldsæsonen, da holdet i Mejdal-Hallen i Holstebro søndag sikrede sig det jyske mesterskab for 2. divisionshold.
Fredericia-trelde var i pulje med Hjallerup og Mejdal-Halgård. Hjallerup indledte med at vinde 20-16 over Mejdal-Halgård, så derfor var den første kamp mod Hjallerup en knald eller fald kamp.
Det blev også en uhyggelig tæt kamp, hvor Fredericia-Trelde i slutfasen kunne sikre sig en sejr på 15-13. I næste kamp mod Mejdal-Halgård fik Fredericia-Trelde en dårlig start og kom bagud 2-7. Det blev der dog rettet op på, så Fredericia-Trelde drengene kunne lukke kampen med en 23-17 sejr. Herefter ventede Hammel i finalen. Midtjyderne havde besejret Ikast med 31-23 og havde desuden vundet deres 2. divisionspulje med maksimumspoint, så de var udråbt som favoritter. Denne favoritværdighed stressede ikke Fredericia-Trelde. Holdet spillede fremragende i både forsvar og angreb og leverede den bedste kamp i hele sæsonen, som endte med en sejr på 19-14. Som en yderst glad og tilfreds træner Bjørn Agerup udtrykte det: Vi toppede på det rette tidspunkt. Det var en rigtig holdindsats bag successen. En meget stærk målmand  i Kristoffer Tûbell, der havde mange store redninger og et par flittige målscorere i Joakim Vestergaard og Kasper Haudrum.

 
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk