GODT I GANG

Så er vi kommet godt i gang med en ny sæson. Vi har stadig et par ledige tider - se vores baneplan under fanen Træningstider. Kontakt bestyrelsen for leje af bane.
Hvis I gentagne gange benytter den samme afløser, vil vi meget gerne ha' registreret navn og adresse i vores medlemskartotek. Dette for at udvide vores medlemstal og på sigt forhåbentligt få lidt flere tider i hallen. Det koster ikke noget for afløsere at bliver registreret, når banen allerede er betalt.

Børneinstruktion starter op d. 24. september og vil forløbe hver mandag fra kl. 15-16. Instruktører bliver på skift Michael Rasmussen, Palle Clausen og Rikke Bodilsen.
Klubben sørger for ketchere og bolde, og børnene må være med 3 gange, inden vi opkræver kontingent på kr. 240,- pr. barn.

Vi glæder os til at se nye børn og voksne i klubben!

 
Opstart for den nye sæson
er mandag den 03.09.12 for voksne og mandag den 24.09.12 for børn. Voksne spiller mandag kl. 19-22 og børn spiller mandag kl. 15-16.
For både nye og gamle medlemmer, som ikke allerede har tilmeldt sig, er der mulighed for tilmelding mandag den 27.08.12 kl. 19-20.30 i Bøgeskovhallens cafeteria.
Vi glæder os til at se både nye og gamle medlemmer til sæsonen 2012/2013.
Venlig hilsen
Bestyrelsen i TGI Badminton. "

 
Kære medlemmer
HUSK at der fortsat er mulighed for at spille badminton mandag aften i april måned.
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste > Sidste >>

Side 5 ud af 7
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk