Nyt fra badmintonklubben!
D. 29. september blev der i badminklubben afholdt konstituerende bestyrelsesmøde, og klubbens nye bestyrelse ser nu ud som følger:

Leo Nielsen (formand)
John Mark Jensen (kasserer)
Calle Jensen (bestyrelsesmedlem)
Rikke Bodilsen (bestyrelsesmedlem)

Vi glæder os rigtigt meget til at påbegynde arbejdet.

Grundet ingen spillere den pågældende dag har bestyrelsen besluttet at overdrage hallen onsdag eftermiddag fra kl. 15-16 til fodboldklubben. Dette dog i første omgang kun frem til jul, da vi i form af forskellige nye og kommende tiltag vil forsøge at mønste flere medlemmer og derved forhåbentligt selv være i stand til at udnytte tiden onsdag eftermiddag. Herom mere senere.

Skulle man få lyst til at komme og kigge, bliver der spillet badminton (på ganske højt plan!!) mandag eftermiddag fra kl. 15-16 samt mandag aften fra kl. 19-22. Vi har hele 4 baner ledige mandag eftermiddag, og der er som regel også altid en bane eller to ledige fra kl. 20-22. Tag derfor bare en ketcher og en makker med og KOM OG SPIL !!! Hvis man ikke selv har én, kan bolden lånes af klubben!

Badmintonbolde vil fortsat kunne hentes i "køleskabet" i hallens redskabsrum mod betaling til Palle i cafeteriet. Et rør koster kr. 130,-.

Traditionen tro vil vi også i år afholde juleafslutning; datoen bliver mandag d. 12/12 med start kl. 19.00. Vi håber naturligvis på stor deltagelse til både spil i hallen og efterfølgende julehygge i "Cafeteria."

Hvis I ligger inde med forslag eller idéer til, hvordan vi i klubben vil kunne generere flere medlemmer, er I meget velkomne til at kontakte os. Kontaktoplysninger findes på vores hjemmeside og snarest også i TGI-bladet."


Mvh
Rikke
 
Efter ekstraordinær generalforsamling i badminton d. 5/9 2011 ser bestyrelsen ud som følgende:

Carl Erik Jensen

John Mark Jensen

Rikke Bodilsen

Leo Nielsen

Bestyrelsen konstituerer sig ved først kommende bestyrelsesmøde.

 
Ekstraordinær Generalforsamling

Der indkaldes til Ekstraordinær Generalforsamling i badmintonafdelingen

mandag den 5. september kl. 19.00 i Bøgeskovhallen.

Dagsorden:

 Valg til Bestyrelsen

 Vel mødt

Lisbet Bang-Pedersen

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste > Sidste >>

Side 6 ud af 7
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk