Ny børnetræner til badminton!

Så har vi fundet en børnetræner! Det betyder at vi starter badminton træning for børn op her mandag d. 06/11-2017 fra 18.15 – 19 og det vil kører ind til slutningen af året. Indtil videre vil det være gratis, da vi ikke ved hvad tiderne vil være i starten 2018, men lige så snart vi finder ud af et holdbart tidspunkt, så kommer et reduceret kontingentet på, som gælder fra den dato og resten af sæsonen.

Lidt om den nye træner:

Mit navn er Peter Lux, jeg er 34 år. Jeg er opvokset i Egeskov, og har gennem mange år været aktiv medlem af TGI, både som spiller, men også som træner i fodbold og gymnastik. Som spiller har særligt badminton gennem de sidste mange år varet en fast mandagstradition - og fordi jeg selv ved hvor meget foreningslivet kan betyde for unge mennesker, ønsker jeg at give noget tilbage.

Kontakt med børnetræneren kan ske igennem Facebook eller på hans nummer: 20565660

 
Sæson 17/18

Så starter den nye sæson snart (Mandag d. 04/09-2017 fra kl. 19-22) og vi har lukket op for baneleje. Håber i møder talstærkt op til den nye sæson.

Som en venlig reminder til at leje baner, kopiere jeg vores guide fra sidste år:

Husk at i denne sæson bliver det billigere at spille i de sene timer! Fra 21-22 koster det nu 1000 kr pr. bane for en hel sæson!

Tilmelding af badmintonbaner

Gå ind på treldegi.dk og derefter under badminton. Ovre i venstre kolonne er der en knap der hedder kontingent. Der tilmelder man sig en bane og ordner betalen for det, både for senior og børn.

En enkelt betaler for banen. De andre som skal bruge banen /melder sig til under "Medlemmer, restgruppe 17/18" i conventus, så alle medlemmer bliver registreret.

Direkte link >>

 

 
Facebook

Vi prøver som de fleste andre klubber at være mere til stede på nettet, så vi har oprettet en facebook gruppe, hvor vi hurtigere kan række ud til vores medlemmer. I finder den under navnet "Trelde GI badminton". Vi håber at I vil tilmelde jer.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste > Sidste >>

Side 2 ud af 7
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk