God start for U18 drengene
Søndag, 08. januar 2017 22:31

God start for U18 drengene
Fredericia-Treldes U18 drenge fik en god start på 2. runde af turneringen, da holdet i Bøgeskovhallen besejrede Århus 2 i opgøret i 1.division. Resultatet blev 33-19 efter 19-9 ved pausen. Som tidligere meddelt glippede kvalifikationen til ligaen lige før jul og holdet må nu spille i den næstbedste række, som er 1. division. Det betyder desværre også, at modstanden i kampen ikke bliver af samme kvalitet, som før jul og det gav kampen mod Århus 2 et tydeligt bevis på. Der skulle dog gå mere end halvdelen af første halvleg, før hjemmeholdet trak fra. Kampen var lige til stillingen 7-7, hvor det specielt var Jonas Schou, der havde held med langskudene. Angrebsspillet flød ikke som det skulle, der blev spillet for meget individuelt. Et par udskiftninger fik dog rettet op på dette problem og så trak Fredericia-Trelde drengene fra. Stregspilleren Magnus Falborg brillerede med flere gode afslutninger og han nærmer sig niveauet fra før han pådrog sig en korsbåndsskade. Daniel Astrup var også tilbage efter en måneds skadespause, så det gik lige pludseligt stærkt med hjemmeholdets målscoringer. Fra 7-7 blev det 19-9 før pausefløjtet. 2. Halvleg blev en mere afslappet affære, for alt spænding var naturligvis forduftet. Hjemmeholdet kunne gøre, som det passede dem og det blev kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Holdets to sædvanlige målmænd Mads Bonde og Jacob Jensen var begge skadede så Peter Knudsen og Kristoffer Tubell overtog pladserne og leverede en udmærket indsats. De to venstrehåndsspillere Simon Rold og Frederik Skov er begge rykket op på FHKs 3. Divisionshold for at forstærke dette hold i bestræbelserne på at rykke op i denne sæson. For Fredericia-Trelde scorede Jonas Schou 9, Magnus Falborg 5, Kristoffer Vestergaard 3, Joakim Vestergaard 3, Marcus Rahbek 3, kristoffer Frank 3, Daniel Astrup 3, Anders Pedersen 2, Oliver Skytte 2.

 
marcus rahbek
Lørdag, 31. december 2016 11:51

Endnu en Trelde-spiller på landsholdet
Marcus Rahbek blev den anden spiller fra Treldes talentfabrik, der nu kan sætte titlen landsholdsspiller på visitkortet. Den første var Anders Sell, men før jul blev Marcus Rahbek udtaget til U19 landsholdet, der netop har deltaget i en turnering i Merzig i Tyskland. Holdet spillede flere gode kampe, men tabte finalen til værtsnationen Tyskland. Marcus Rahbek gjorde en rigtig god figur som fløjspiller og scorede i alt 15 mål. Marcus spiller til daglig på Fredericia-Treldes U18 hold, men har også været brugt en del gange på Fredericia HKs 1. divisionshold. Trelde GI er stolte over at have produceret så dygtig en spiller og ønsker Marcus Rahbek hjertelig tillykke med landsholdsudtagelsen.

 
 
marcus rahbek
Lørdag, 31. december 2016 11:51

Endnu en Trelde-spiller på landsholdet
Marcus Rahbek blev den anden spiller fra Treldes talentfabrik, der nu kan sætte titlen landsholdsspiller på visitkortet. Den første var Anders Sell, men før jul blev Marcus Rahbek udtaget til U19 landsholdet, der netop har deltaget i en turnering i Merzig i Tyskland. Holdet spillede flere gode kampe, men tabte finalen til værtsnationen Tyskland. Marcus Rahbek gjorde en rigtig god figur som fløjspiller og scorede i alt 15 mål. Marcus spiller til daglig på Fredericia-Treldes U18 hold, men har også været brugt en del gange på Fredericia HKs 1. divisionshold. Trelde GI er stolte over at have produceret så dygtig en spiller og ønsker Marcus Rahbek hjertelig tillykke med landsholdsudtagelsen.

 
 
U18 drenge
Mandag, 12. december 2016 22:45

U18 drengene tabte kvalifikationskampen til Ligaen

Fredericia-Treldes U18 drenge tabte overraskende kvalifikaionskampen mod Randers om en plads i ligaen. Kampen blev spillet på neutral bane i Grindsted og Randers vandt 27-25 efter 14-11 ved pausen. Det var et meget bittert nederlag for Fredericia-Trelde. Holdet spillede under det niveau, som de normalt præsterer og så vinder man ikke så vigtig en kamp, selvom Randers ikke har samme styrke som de fleste af de hold, som Fredericia-Trelde har spillet mod hidtil. Det var en dag, hvor intet lykkedes for Fredericia-Trelde drengene. Og det var både offensivt og defensivt. Kampen blev desværre skæmmet af et skandaløst ringe dommerpar, der helt ensidigt uddelte 2 minutters udvisninger til Fredericia-Trelde på stribe. Udvisninger var totalt vanvittige og det var ikke gang nogle, man ville opleve i en U12 pigekamp. Dette slog naturligvis rytmen i stykker for Fredericia-Trelde, der aldrig fik det rigtige snert i angrebsspillet og i modsatte ende var Randers dygtige til at udnytte de mange overtalssituationer. Man kan godt ærgre sig over, at man bliver præsenteret for et dommerpar, der slet ikke havde niveau til at lede så vigtig en kamp. Men når det er sagt, spillede holdet også langt under normal styrke og må nu se i øjnene, at holdet efter nytår må nøjes med at spille i den næstbedste række. For Fredericia-Trelde scorede Kristoffer Vestergaard 9, Marcus Rakbek 4, Anders Sell 4, Frederik Skov 3, Simon Rold 2, Kristoffer Frank 1, Magnus Falborg 1, Jonas Schou 1.

 
U18 drenge
Fredag, 09. december 2016 23:23

Sikker sejr til U18 drenge i lokalopgør
Fredericia-Trelde vandt lokalopgøret i U18 drenge i 1.division  på udebane mod Kolding med 30-26 efter 16-14 ved pausen. Der var meget på spil for flere hold i rækken før denne kamp og den anden vigtige kamp mellem TTH Holstebro og Esbjerg. Sidstnævnte endte 26-25 til TTH Holstebro og dette resultat betød, at Fredericia-Treldes sejr i Kolding ikke fik den store betydning for hverken Fredericia-Trelde eller Kolding. TTH Holstebro sikrede sig direkte deltagelse i ligaen, medens Esbjerg blev den store taber og må efter jul spille i den næstbedste række. Fredericia-Trelde og Århus Håndbold sluttede begge med 13 point, men da Århus Håndbold er bedst indbyrdes løber de med den anden direkte plads til ligaen.
Fredericia-Trelde var klart bedst i kampen i Kolding. Holdet førte fra start til slut og der var ikke på noget tidspunkt tvivl om hvem der ville trække det længste strå. Gæsternes hurtige og eksplosive angribere gjorde livet surt for hjemmeholdets forsvar, der aldrig  formåede at stække dem. I modsatte ende var det målmanden Mads Bonde, der  drillede hjemmeholdts skytter. Gang på gang afværgede han de mest oplagte Kolding-afslutninger. Midt i anden halvleg var Fredericia-Trelde i front med 6 mål, men overdrev mod slutningen med flere hovedløse afslutninger, så hjemmeholdet fik pyntet lidt på resultatet til resultatet 26-30. For Fredericia-Trelde scorede Kristoffer Vestergaard 7, Anders Sell 6, Jonas Schou 6, Joakim Vestergaard 3, Anders Pedersen 3, Marcus Rahbek 3, Frederik Skov 1, Magnus Falborg 1.
Nu er situationen den, at Fredericia-Trelde blev nr. 3 i 1.dvision pulje 2 og skal spille kvalifikationskamp mod nr. 4 i 1. division pulje 1. Det er i skrivende stund ikke afgjort, hvilke modstander det bliver. Der er tre muligheder, Randers, Silkeborg/Voel eller Skanderborg. Disse hold møder hinanden lørdag og søndag. Kvalifikationskampene bliver spillet i Grindsted på mandag den 12. december kl. 18.30 i Magion i   Grindsted.

 

 

 

 
TGIs U14 drenge mødte talstærkt op

U 14 drenge-web

Tirsdag aften indledte Trelde Gis U14 drenge træningen i Bøgeskovhallen under ledelse af træner Rene Vestergaard og holdleder Michael Kristiansen. 17 spillere 

mødte op og i TGI håber man på tre-fire spillere mere, så man er i stand til at mønstre 2 hold. For første holds vedkommende er forberedelserne til kvalifikationsturneringen i fuld gang. Der er store forventninger til de meget talentfulde U14 drenge. Kvalifikationsturneringen til 1. division bliver afviklet søndag den 6. og søndag den 13. september. Men Trelde-drengene skal ud og teste formen flere gange inden. Holdet er inviteret til HEIs elite-cup i Århus den 21. 22. og 23. august, hvor holdet møder de bedste hold fra hele landet. Den 19. og 20. september gælder det GOG-cup, hvor der  også spilles mod  stærke hold. 

Men den vigtigste opgave lige nu er kvalifikationstuneringen til 1. division, hvor puljerne formentlig bliver offentliggjort i næste uge.

En stor udfordring for Trelde GI er hurtigst muligt at finde en hjælpetræner, der skal træne  hold 2. Hvis nogen har mod på denne opgave er de meget velkomne til at kontakte formanden for TGI Håndbold Martin Lærkenæs. Tlf. 24886041

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 3 ud af 24
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk