Trelde GI - En lille solstråle i håndboldDanmark
Nicklas Pyrdol

Skrevet af Nicklas Pyrdol. Sportspsykologisk konsulent ved SportsMentality, om sit arbejde i Trelde GI Håndbold

Jeg er helt klar over, at vi definerer succes i talentudvikling ud fra antallet af professionelle seniorspillere, der kommer ud af et miljø og ikke ungdomsresultaterne. Men nogle gange må man også bare stoppe op og erkende, at der sker noget et sted som vi lige må lure lidt på og lære af. Sådan en oplevelse har jeg lige haft.

Læs mere…
 
Fredericia-Trelde missede JM

Fredericia-Treldes U16 drenge hold 2 og hold 3 deltog begge i Jyske Mesterskaber for 1. division og 2. division, der blev afviklet i Vesthimmerlandshallen i Års. Fredericia-Treldes hold 2 havde vundet 1. division pulje 3 og skulle dyste mod AGF, Århus og Randers om det jyske mesterskab. Og holdet havde absolut mesterskabet inden for rækkevidde indtil det sidste kvarter af den sidste kamp mod Randers.

Læs mere…
 
U16 drenge tabte i Ikast

Fredericia-Treldes U16 drenge 2 led i aftes deres anden nederlag i turneringen, da holdet gæstede Ikast. Hjemmeholdet sejrede med 31-27 efter 16-11 ved pausen.  Det var et stærkt Ikast-mandskab, der tog i mod Fredericia-Trelde og at de to points blev i Ikast, er der ikke noget at sige til. Der var mere gnist og vildskab over hjemmeholdet, der var opsat på at sætte topholdet fra Fredericia-Trelde på plads. Gæsterne var ikke helt så motiverede og det så ud som en aftenkamp på en hverdag i Ikast ikke lige var sagen.

Læs mere…
 
Sikker sejr over bundholdet

Fredericia-Treldes U16 drenge 2 vandt som ventet en sikker sejr over bundholdet SINEs Sportsskole, da holdene tørnede sammen i Fredericia idrætscenter. Sejren blev på 32-26 efter 16-10 ved pausen og Fredericia-Trelde drengene generobrede hermed førstepladsen i rækken med samme pointstal som Skjern Håndbold. Som cifrene antyder, bød kampen ikke på den store spænding.

Læs mere…
 
Treldes U 14 drenge kæmpede flot mod Holstebro

Treldes U 14 drenge mødte søndag i 1 division A topholdet Holstebro i Bøgeskovhallen. Gæsterne sejrede fortjent 15-23 efter 9-10 ved pausen. Slutcifrene var dog misvisende. Frem til fire minutter før tid ved stillingen 15-19 havde kampen været intens og tæt og med Holstebro et lille skridt foran hele tiden.

Læs mere…
 
Første nederlag til U16 drenge 3

Fredericia-Treldes U 16 hold 3 led sit første nederlag, da holdet i Bøgeskovhallen table til Skanderborg med 25-26. Det var et selvforskyldt nederlag der blev på 25-26 efter 11-15 ved pausen.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 4 ud af 24
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk