Trelde GI Håndbold kåret som årets talentudviklingsklub i Fredericia

talent2015-web

På billedet lykønskes Trelde med prisen ved gårsdagens fest i FIC.

Trelde Håndbold opnåede den største anerkendelse man kan få lokalt for sit arbejde med talentudvikling i håndbold, da klubben i går ved årets idrætsfest i Fredericia Kommune blev kåret til årets talentudviklingsklub i 2014.
Klubben fik flotte ord med på vejen. Formand for Kultur og Idrætsudvalget Lars Ejby sagde bl.a.: Trelde Håndbold har i 2014 laver flotte sportslige resultater med flere årgange – bl.a. DM guld til U 14 drenge. Trelde Håndbold har etableret et attraktivt talentmiljø for 45-50 drenge, der bl.a. er kendetegnet ved at individuelle handleplaner for spillere samt det forhold, at flere af klubbens talenter, indgår som trænere for yngre børn i foreningen.
Trelde GI har desuden involveret sig i et fælles talentprojekt med FHK90, der skal bringe byen tilbage til håndboldligaen i 2020. 
Fredericia-Treldes U 16 drenge i 1.division tilbage på førstepladsen

Fredericia-Treldes U 16 drenge i 1. division vandt onsdag i 1. division hjemme og Vejle Håndbold Ungdom med 33-26 efter 19-9 ved pausen.

Som cifrene antyder, var kampen blottet for spænding. Vejle fulgte med til 6-6 men så trak Fredericia-Trelde helt fra gæsterne takket være gode mål af bl.a. Frederik Guldborg.
19-9 stod det ved pausen og da den føring blevet øget til 22-9 fem minutter inde i 2. halvleg var kampen afgjort.

Læs mere…
 
Fredericia-Treldes U 16 drenge smed sejr

Fredericia-Treldes U16 drenge led i aftes sit første nederlag i U16 ligaen, da holdet på udebane tabte 31-32 efter 17-17 ved pausen til SINEs Sportsskole i Løgumkloster.

Det var et ærgerligt nederlag, hvor marginalerne tippede til hjemmeholdets fordel i slutfasen. Gæsterne startede bedst og var i front med 4-1, men sløsede afslutninger gav hjemmeholdet mulighed for flere kontraangreb, hvor Fredericia-Treldes forsvar ikke nåede at komme på plads og SINE førte pludselig 13-8 midt i halvlegen. Fredericia-Trelde fik dog igen styr på angrebsspillet og hentede hjemmeholdets forspring ved 15-15 og kunne gå til pausen med stillingen 17-17.

Læs mere…
 
Fredericia-Trelde U16 drenge 2 er nu tophold i 1.division

Med en overbevisende sejr på 30-21 efter 18-13 ved pausen over Ikast i t/hansen Arena kom U16 drenge Fredericia-Trelde i spidsen afi 1. Division pulje 3.

Læs mere…
 
Treldes U 14 drenge skuffede mod HEI

Treldes U 14 drenge leverede en bedrøvelig angrebskamp mod århusianske HEI søndag i Bøgeskovhallen, hvilket betød at udeholdet kunne vinde fortjent 12-16 efter 6-7 ved pausen.
Treldes drenge havde alle muligheder for at slå et tamt HEI hold på dagen. Fra start blev der dækket flot op i TGIs forsvar og der skulle gå 7 minutter før udeholdet scorede. Holdene fulgtes ad i en tæt første halvleg og der var aldrig mere end to måls forskel.

Læs mere…
 
Tæt topkamp i U 16 ligaen sluttede remis

U16Web

Fredericia-Treldes bagspiller Kristoffer Vestergaard (billedet) blev topscorer med 6 mål i lørdagens kamp mod HEI

 

Det var lige ved og næsten for Fredericia-Treldes U 16 drenge i weekendens topbrag i håndboldligaen i Bøgeskovhallen. 22-22 endte kampen mod HEI fra Århus - et retfærdigt resultat set over hele kampen, men ærgerligt for hjemmeholdet som afslutningen formede sig. Således misbrugte Fredericia-Trelde to gode scoringsmuligheder i de sidste par minutter og blev ”frarøvet” en kontra i overtal med 10 sekunder igen, hvor dommerne uheldigt fik lavet et spilstop til HEIs fordel.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 6 ud af 24
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk