Frederica-Trelde sejr i Løgumkloster

Fredericia-Treldes U16 drenge 2 havde ingen problemer med at score mål, da holdet i aftes gæstede SINEs Sportsskole i Løgumkloster til turneringskamp i 1. division. Fredericia-Trelde var veloplagte og særdeles motiverede  og sejrede så sikkert som 36-23 efter 15-11 ved pausen. Hjemmeholdet fulgte med til 6-6, men så blev der skiftet ud i Fredericia-Treldes bagkæde hvilket betød at Jacob Steengaard og Joakim Vestergaard dannede makkerpar og dette gav hjemmeholdets forsvar store problemer. De to hurtige og fodskiftesstærke drenge fik i den grad sønderjydernes forsvar på glatis . Der var god bredde på angrebsspillet, hvor alle kom til gode afslutninger. Kristoffer Jacobsen startede i målet og havde mange redninger, så Fredericia-Trelde kunne gå til pausen med føring 15-11

Læs mere…
 
Første nederlag til Trelde U 14 drenge 1 division i mere end et år

Før første gang i mere end et år måtte TGIs U 14 drenge forlade banen som taber af en turneringskamp håndbold i U 14 drenge. Og da det ”endelig” skete – blev det oven i købet til to nederlag på kun 48 timer i 1. division A rækken.

Læs mere…
 
Storspil af Fredericia-Treldes U16 drenge liga

 U16Web

Kristoffer Vestergaard var sammen med holdkammeraterne nærmest flyvede, da de i aftes på udebane udspillede HF Mors

 

Frederica-Treldes U16 drenge liga viste forrygende flot angrebsspil, da de i aftes i Jyske Bank Mors Arena i Nykøbing Mors besejrde HF Mors så sikkert som 38-28 efter 18-16 ved pausen. De lynhurtige Fredericia-Trelde drenge udspillede hjemmeholdets forsvar efter alle kunstens regler og HF Mors havde ikke noget modtræk. Det så nu ikke så lyst ud fra starten. Hjemmeholdet kom bedst i gang og kom i front med 5-2. Det var især holdets venstre back, der voldte gæsternes forsvar problemer. Den store og fysisk stærke langskytte fik lov at komme helt under forsvaret og afslutte og det gjorde han godt. Men nogle justeringer i Fredericia-Treldes forsvar fik delvist lukket hullet og langsomt halede holdet ind på HF Mors. Det blev 8-8 og herefter kom Fredericia-Trelde foran 13-10. Hjemmeholdet kom igen og udlignede til 15-15. To mål i halvlegens sidste 45 sekunder gav gæsterne en halvlegsføring på 18-16.

 

Læs mere…
 
TGI Håndbold ønsker godt nytår
godt nytaar

Nytårsstatus ved Keld Vestergaard, træner/leder.

Efter at have set en del håndboldkampe og masser af træning i Bøgeskovhallen hen over efteråret, er det på sin plads at dele roser ud til vores børne- og ungdomsafdeling i TGI Håndbold. Januar måned har meldt sin ankomst og anden halvdel af sæsonen står for døren. Første halvsæson har budt på mange dejlige overraskelser synes jeg.

Læs mere…
 
Fredericia-Treldes U 16 drenge vandt over Silkeborg Voel i tæt kamp i 1. division

Fredericia-Treldes U 16 drenge hold 2 i 1. division fik en god åbning på den nye turnering, da holdet vandt en velspillet håndbold kamp i 1. division med 29-27 på hjemmebane i Bøgeskovhallen. Ved pausen førte gæsterne 15-16.

Læs mere…
 
Trelde GIs U 14 drenge fik super start.

Trelde GIs U 14 drenge lagde flot ud i landets bedste række, da turneringen blev skudt i gang søndag med en hjemmekamp mod Møgeltønder. 17-16 vandt Trelde i den ny 1. division A efter en 11-6 føring ved pausen.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 7 ud af 24
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk