Treldes U14 drenge fortsat ubesejret i 1 division.

Trelde GIs U 14 drenge i 1 division fører fortsat 1. division. Men det holdt hårdt, da holdet gæstede ligeledes ubesejrede Møgeltønder i weekenden topkamp mellem nr. 1 og 2. Uafgjort 13-13 lød cifrene i en målfattig kamp efter 7-7 ved pausen. Topkampen blev en tæt affære. Der blev fightet om hver eneste bold og kampen bar præg af flotte forsvarspræstationer og knap så prangende spil. Trelde burde have ført ved pausen. Efter en lige start øgede Trelde føringen til 6-3 på flotte scoringer af Niclas Andreassen og Alexander Vestergaard. Men efterfølgende tabte Trelde en overtals situation 0-2 og så var Møgeltønder med igen ved pausen.

Læs mere…
 
Fredericia-Treldes U 16 drenge tæt på ligaen efter sejr over Skjern

U16 drengene fra Fredericia-Trelde mødte i aftes Skjern på udebane i 1. division. Skjern er det eneste hold, der har slået Fredericia-Trelde hidtil i turneringen, da de vandt det første opgør i Bøgeskovhallen med 20-21.

Læs mere…
 
U 16 drenge vandt topkamp over Sine

Frederica-Treldes U16 drenge vandt topkamp Fredericia-Treldes U 16 drenge præsterede flot søndag aften, da holdet på udebane vandt topkampen i 1. division over SiINE, Løgumkloster med 34-32 efter 15-13 føring ved pausen. Som cifrene antyder var kampen tæt.

Læs mere…
 
Tivoli Cup Friheden 2014

nov 2014 027-web

U10 piger og drenge samt U12 drenge og U14 piger tog fredag den 19. september til opstartsstævne i Århus.

Spændingen var stor og humøret højt.

Vi blev indlogeret i et par klasseværelser, og da der desværre var sket en ændring på skolen, stod et hold uden klasseværelse. Vi fra Trelde viste endnu engang, at vi holder sammen og hjælper andre, så U10 og U14 pigerne endte med at sove i samme lokale – Ganske hyggeligt for alle parter J.

Læs mere…
 
Trelde GI U 14 drenge flot fra start

Trelde GIs U 14 drenge i 1 division har fået en flot start i 1 division.

Søndag vandt holdet således den første kamp på udebane mod Vejle Håndbold med hele 32-14 og allerede 48 timer senere gjaldt det så den svære udekamp mod Kolding IF.

Men drengene fortsatte hvor de slap og vandt en fortjent sejr på 22-17 over Kolding IF efter 9-9 ved pausen.

Læs mere…
 
U16 drenge 2 tabte i Kolding

U 16 drenge Fredericia-Trelde 2 var lørdag på besøg i Kolding Idrætscenter, hvor holdet afviklede turneringskampen i 1. division mod Kolding IF. Denne opgave blev for stor en mundfuld for et amputeret Fredericia-Trelde hold. Storskytten Anders Sell var rykket op på hold 1 og der var ingen umiddelbare forstærkninger, der kunne remplacere ham. Dette betød at der blev trukket meget store veksler på Joakim Vestergaard og Frederik Guldborg der var ene om at førsøge sig med langskud.

 

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 9 ud af 24
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk