U18 drenge 2 jysk mester
Søndag, 02. april 2017 22:31

Fredericia-Treldes U18 drenge 2 blev jysk mester

Fredericia-Treldes U18 drenge 2 satte et værdigt punktum for håndboldsæsonen, da holdet i Mejdal-Hallen i Holstebro søndag sikrede sig det jyske mesterskab for 2. divisionshold.
Fredericia-trelde var i pulje med Hjallerup og Mejdal-Halgård. Hjallerup indledte med at vinde 20-16 over Mejdal-Halgård, så derfor var den første kamp mod Hjallerup en knald eller fald kamp.
Det blev også en uhyggelig tæt kamp, hvor Fredericia-Trelde i slutfasen kunne sikre sig en sejr på 15-13. I næste kamp mod Mejdal-Halgård fik Fredericia-Trelde en dårlig start og kom bagud 2-7. Det blev der dog rettet op på, så Fredericia-Trelde drengene kunne lukke kampen med en 23-17 sejr. Herefter ventede Hammel i finalen. Midtjyderne havde besejret Ikast med 31-23 og havde desuden vundet deres 2. divisionspulje med maksimumspoint, så de var udråbt som favoritter. Denne favoritværdighed stressede ikke Fredericia-Trelde. Holdet spillede fremragende i både forsvar og angreb og leverede den bedste kamp i hele sæsonen, som endte med en sejr på 19-14. Som en yderst glad og tilfreds træner Bjørn Agerup udtrykte det: Vi toppede på det rette tidspunkt. Det var en rigtig holdindsats bag successen. En meget stærk målmand  i Kristoffer Tûbell, der havde mange store redninger og et par flittige målscorere i Joakim Vestergaard og Kasper Haudrum.

 
tilmelding til håndboldafslutning
 
 
U18 drenge i semifinalen
Onsdag, 08. februar 2017 22:56

U18 drenge vandt over Skanderborg

Fredericia/Treldes U 18 drenge spillede onsdag aften kvartfinalekamp i U18 ligacup i Bøgeskovhallen mod Skanderborg, der tl daglig spiller i U18 Ligaen. Det blev til en fortjent hjemmesejr på 30-25 efter 14-12 ved pausen. Sejren betød, at holdet kvalificerede sig til semifinalen og beviste også at det er en kæmpe fejltagelse, at holdet ikke kom i U18 Ligaen.

Fredericia-Trelde havde styr på kampen fra første fløjt. Gæsterne var med i de første 10 minutter, men herefter fik hjemmeholdet en føring på 3 mål og holdt føringen halvlegen ud. Det var især storspil af Peter Knudsen i målet, der havde mange store redninger og angrebsmæssigt kom Anders Sell rigtig godt fra start med flere scoringer på løbeskud. Kristoffer Vestergaard havde ikke den store aften som målskytte, men diskede op med fine frispilninger til både Magnus Falborg og Daniel Astrup. Fredericia-Trelde drengene havde styr på Skanderborgs langskyttere, hvorimod det kneb mere at få lukket af for stregspillerne. Ikke mindre end 9 gange fik gæsterne tilkendt straffekast og de scorede på dem alle. Til sammenligning fik hjemmeholdet kun et straffekast i kampen. I anden halvleg var Fredericia-Trelde foran med 20-13, men kom så ind i en periode med flere tekniske fejl og pludselig blev der spænding i kampen. Gæsterne fik reduceret til 22-24, men hjemmeholdet overvandt krisen og fik styr på tingene og kunne køre en sikker sejr på 30-25 i hus. Til kampene i ligacuppen stiller holdet i stærkeste opstilling. Det vil sige de tre spillere, der er afgivet til seniorafdelingen også er med. Men desværre var det kun Marcus Rahbek, der var spilleklar. Simon Rold var syg og Frederik Skov var skadet. For Fredericia-Trelde scorede Anders Sell 7, Marcus Rahbek 5, Anders Pedersen 5, Magnus Falborg 3 Kristoffer Frank 3, Kristoffer Vestergaard 2, Daniel Astrup 2, Oliver Skytte 2, Peter Knudsen 1.

De fire hold skal spille semifinaler er Fredericia-Trelde, Silkeborg/Voel, Esbjerg og vinderen af Ålborg Og Århus.

 
U16 drenge vandt lokalopgør
Søndag, 29. januar 2017 22:43

Fredericia-Treldes U16 drenge vandt lokalopgør

Fredericia-Treldes U16 drenge spillede søndag lokalopgør i thansen Arena mod Kolding IF. Det var turneringsopgøret i 1. division og resultatet blev en sejr til hjemmeholdet på 26-22 efter 12-11 ved pausen. Kampen blev en spændende affære. Det var helt lige indtil 10 minutter før tid, hvor Fredericia-Trelde fik skabt sig et 3 måls forspring, som holdet kampen ud. Det var en solid holdindsats fra hele holdet, der skabte grobund for sejren. Men et par spillere skilte sig dog ud. Langskytten Jonas Madsen var helt forrygende i både afslutninger og frispilninger og stregspilleren Christoffer Andersen var rigtig god til at løbe i hullerne og udnytte de mange frispilninger han fik. For Fredericia-Trelde scorede Jonas Madsen 12, Christoffer Andersen 7, Mikkel Møller 3, Ludvig Vestergaard 2, Alexander Vestergaard 2.

 
Kæmpesejr til U18 drenge
Søndag, 29. januar 2017 22:18

Kæmpesejr til Fredericia-Treldes U18 drenge

Fredericia-Treldes U18 drenges uheldige kiks i kampen om en Ligaplads har desværre resulteret i, at holdet ikke får modstand i den næstbedste række. Søndag var Skive på besøg i thansen Arena til opgøret i 1. division. Skibonitterne blev sendt hjem med et nederlag på 35-20 efter Fredericia-Trelde føring på 15-9 ved pausen. Hjemmeholdet tog teten fra første fløjt og dominerede totalt gennem hele kampen. Dette til trods for at holdet måtte spille i undertal i mange minutter på grund af 8 udvisninger. Gæsterne fik ingen udvisninger. Efter 15-9 ved pausen fortsatte hjemmeholdet med sit blændende angrebsspil. Der blev scoret mange flotte mål, bl.a. elegante vip i feltet. I 2. halvleg ved stillingen 24-14 opstod der lidt tumult på Fredericia-Treldes bænk. Hjemmeholdet havde en udvisning, hvor der resterede 1.30 m. Uenighed om en dommerkendelse førte til 2 udvisninger a 2 minutter. I 3 minutter og 30 sekunder var der således kun 3 markspillere på banen. Kristoffer Vestergaard, Joakim Vestergaard og Jonas Schou. Helt utroligt lykkedes det Kristoffer Vestergaard at score 2 gange før hjemmeholdet fik en spiller mere på banen og derefter scorede Joakim Vestergaard, så Fredericia-Trelde vandt undertalsperioden med 3-2. Det var Fredericia-Treldes 4. Sejr på stribe og holdet fører 1. division med max. point. For Fredericia-Trelde scorede Kristoffer Vestergaard 11, Kristoffer Frank 4, Anders Sell 4, Jonas Schou 4, Oliver Skytte 4, Magnus Falborg 3, Joakim Vestergaard 2, Daniel Astrup 2, Anders Pedersen 1. Har det knebet med modstand i turneringskampene, så får Fredericia-Trelde drengene nok at se til, når Skanderborgs elitehold gæster Bøgeskovhallen onsdag den 8. februar kl. 19.30. Her mødes de hold i kvartfinalen i Ligacuppen.

 
U18 drenge
Tirsdag, 24. januar 2017 23:09

U18 drenge sejrede i svær udekamp

Fredericia-Treldes U18 drenge vandt i aftes den svære udekamp mod Silkeborg/Voel med 32-30 efter at hjemmeholdet var foran 14-12 ved pausen. Fredericia-Trelde og Silkeborg/Voel missede begge chancen for at komme i ligaen og er en klasse bedre end de øvrige hold i 1. division. Derfor var kampen faktisk et opgør om, hvem af de to klubber, der bliver vinder af rækken. Fredericia-Trelde har afgivet Marcus Rahbek, Simon Rold og Frederik Skov til seniorafdelingen og holdets to sædvanlige målmænd Mads Bonde og Jacob Jensen er stadig på skadeslisten. Trods dette handicap var Fredericia-Trelde alligevel i stand til at tage to point med hjem, selv om det i perioder så svært ud. Holdet kom bedst fra start og førte midt i halvlegen med 8-5. I det offensive havde holdet ingen problemer med at komme til afslutninger, men en tre fire dårlige skudforsøg ændrede pludselig stillingen til 12-10 i hjemmeholdets favør. Da holdene gik til pause, havde Silkeborg/Voel formået at holde forspringet til 14-12. Anden halvleg fortsatte med en kneben føring til hjemmeholdet, men så tog Fredericias-Treldes langskyttere fat. I særdeleshed Jonas Skov var godt skydende, men også Anders Sell havde styr på langskuddene. Stillingen var herefter helt lige til 10 minutter før tid, hvor måltavlen viste 25-25. Fredericia-Treldes defensiv havde indtil dette tidspunkt været alt for passive og fik slet ikke tacklet hjemmeholdets skytter. Men dette ændrede sig i slutfasen og da angriberne fortsatte med at hamre bolden i netmaskerne, trak Fredericia-Trelde fra. Holdet kom foran 31-27, men havde derefter et par dårlige afslutninger og hjemmeholdet kom på 30-31. 8 sekunder før slutfløjt lukkede Joakim Vestergaard kampen til slutresultatet 32-30. For Fredericia-Trelde scorede Jonas Schou 11, Anders Sell 6, Kristoffer Vestergaard 5, Magnus Falborg 3, Kristoffer Frank 3, Joakim Vestergaard 2, Anders Pedersen 1, Oliver Skytte 1. På søndag spiller holdet i thansen Arena kl. 11.30 mod Skive og onsdag den 8. februar spiller holdet i Bøgeskovhallen kl. 19.30 mod ligaholdet fra Skanderborg. Denne kamp er en kvartfinalekamp i Elitecuppen.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 2 ud af 24
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk