Hallo til store & små...

Inden længe skriver vi 1. marts, og det betyder forår og opvisning i Bøgeskovhallen. Vi glæder os helt vildt, til at vise jer, hvad vi har lavet af sjove ting på forældre-barn holdet, og vi håber, vi igen i år blir det største hold på gulvet.

Vi har hygget os og givet den gas, med bl.a sang og sanglege, hoppet, danset, krybet, kravlet, rullet, været oppe & nede, leget og lavet super sjove og motoriske redskabsbaner for både store og små.

Vi har været i hallen hver onsdag kl 17-18, og har haft fantastisk opbakning af både forældre, bedsteforældre, søskende og ikke mindste de super seje gymnaster på gulvet. Det har været en stor fornøjelse at være sammen med jer alle - 1000 tak.

Håber vi ses til opvisningen i Bøgeskovhallen lørdag d. 17 marts kl 11 - vi kommer og håber også I gør.

Vi takker af for denne gang, og håber vi ses igen.

Knus & kolbøtter

Susan & Marlene.

 
Halvvejs i sæsonen
Freja

Vi er nu over halvvejs i sæsonen, og foråret nærmer sig. Det bliver dejligt med nye blade på træerne og varmere vejr. Det betyder også, at vi snart afholder gymnastikopvisning, og fra på mandag d. 6/2 går vi i gang med at øve vores lille indslag. Vi glæder os rigtigt meget!

Indtil nu har vi bla. leget med vimpler og hulahop-ringe, klatret på redskaber og danset stopdans - og som det kan ses på billedet af Freja, er det af og til gået vildt for sig! :)

 
PIGEFRÆS
Det går bare super godt på
Pigefræs-holdet, 15 super friske piger, fyldt med energi, fylder hele hallen hver mandag kl.16-17. Vi har plads til flere friske piger, så kom bare og leg med os :)
Vi laver baner og danser og leger vimpellege m.m.
Mor&Far og Bedste må gerne komme med ud på gulvet og lege :)

Huhej
hej fra hjælperne Anne og Sebastian og trænerne Rikke og
Bettina
 
OPSKRIVNING OG BETALING
dan-m

Systemet er nu klar!

Du kan nu skrive dig op på gymnastikholdene og betale direkte via hjemmesiden, og betale med dankort.

Klik på linket her >>

 
Gymnastik nyt 25.okt.2011

Så er sæsonen 2011 - 2012 godt i gang!

Vi har i år 2 nye tiltag Baby Sansegymnastik for de yngste hver søndag og Parkour om mandagen for børn fra 4.kl. Der kan sagtens være flere på alle holdene og det er ikke for sent at tilmelde sig endnu. Se programmet på vores hjemmeside: www.treldegi.dk

Vores Mix Volleyhold må vi desværre aflyse i år da der var for få deltagere. Det er ærgerligt, men jeg håber at de kan finde en anden sportsgren i klubben de vil benytte sig af gennem vinteren. Der er stadig ledige spinning cykler på scenen.

En lille bøn til alle forældre er, om I vil være behjælpelige med at få redskaberne ind på gulvet og tilbage til redskab rummet, da det er en tung og tids krævende opgave for træner/lederne og tiden går fra vores små medlemmer gymnastik- spring-  og lege tid. Endvidere vil der være en god idé at børnene altid at har en drikkedunk med vand med til at slukke tørsten.

Husk at tilmelde dig på her på hjemmesiden. Alle der ikke har betalt kan i princippet ikke deltage. Trænerne vil kunne trække listerne med det samme og vil løbende tjekke op på at alle har betalt.

Skulle der opstå problemer er I velkommen til at Kontakte Betina Andersen pr. Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller pr. tlf. 23307525 eller Kasserer Mogens Bak Hansen pr. mail:

Vi håber I vil få mange gode timer i hallen og festsalen i løbet af vinteren. Vi har i hvert fald nogle rigtig dygtige og veloplagte træner/ledere som glæder sig til at give inspiration og sved på panden i løbet af vinteren.

På bestyrelsens vegne

Betina Andersen

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 7 ud af 11
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk