Drengeleg
drengeleg-web
16 super seje drenge på 4, 5 og 6 år, alle fyldt med power,
får brugt noget krudt i mange forskellige aktiviter og lege, med alle de redskaber der findes i hallen.
Vi har stadig plads til flere :) ellers ses vi til opvisningen i marts :)

Krudthilsner fra Sebastian, Jesper og Bettina
 
TGI gymnastik afd. vil gerne takke Sonja og Hans Henrik With-Nielsens Fond.
tak-1

Det er med stor glæde at TGI gymnastik afd. har modtaget 10.925 kr. fra Sonja og Hans Henrik With-Nielsens Fond til indkøb 4 Tykke foldemadrasser til vores nye baby sansehold. Holdet er for babyer fra ca. 8 uger til 1 år. Da Sansegymnastik foregår på gulvet, hvor børnene ligger/sidder sammen med forældrene og der er derfor brug for et underlag der både er behageligt at være på, men også nem at pakke væk igen. Baby sansegymnastik styrker børnene motorisk og sanseligt. Bevægelse og sanseoplevelser med kroppen stimulerer det lille barns hjerne.

Madrasserne kan også med fordel bruges til de større børn i foreningen. Der kan øves balance og laves styrkeøvelser og de kan bruges som faldunderlag. De er taget i brug og både både børn og voksne nyder underlaget.

På bestyrelsens vegne

Formand Betina Lauth Andersen

Læs mere…
 
Parkour/Freerunning
3. klasse og opefter
Hen over denne sæson kommer vi til at øve masser af forskellige ting. Vi skal allesammen starte med lidt Parkour og klatring, så hen over vinteren begynder vi så småt på saltoer/freerunning.
Har i lyst til at være med? Så tag nogle venner med og mød op i Bøgeskov hallen mandag d. 5. sep. kl. 18-18.55. Jeg glæder mig til at se Jer alle sammen.

Hilsen Yasin Polat.
 
TGI Motionsgymnastik for ca. 50 +

Torsdag kl. 9.00 - 10.00 i hallen.

Gymnastik, hvor vi prøver, at få alle muskler igang med alm. motionsøvelser, suppleret med øvelser på stor bold, hvis der er stemning for det, +event. brug af bred elastik.

Velkommen til alle, der har lyst til og brug for at få sig rørt.

Venlig hilsen,

Jytte

 
Beretning TGI Gymnastik afd. generalforsamling

onsdag d. 23.4 2011 i Bøgekovhallen

Jeg vil starte med at byde alle velkommen til vores årlige generalforsamling. Dernæst vil jeg gerne rose og anerkende de personer, som har gjort det muligt, at der overhovedet er en gymnastikafdeling i TGI, nemlig vores træner/ledere. Jeg synes, det er fantastisk, at de frivilligt bruger deres kostbare fritid sammen med mange af sognets dejlige børn. De kommer troligt til hver træning med et smil og glimt i øjet, fyldt med masser af energi. Derudover kommer der planlægning af træning, div. Arrangementer osv. Her kan jeg bla. Overnatning, Kanon Fed fredag.  Tak for det!!

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 8 ud af 11
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk