Gymnastik afdelingens program 2010-2011

   Gymnastik afdelingens program 2010-2011 PDF >>                                                       

 

 
Beretning tgeneralforsamling

onsdag d. 14. april 2010 i Bøgekovhallen

Jeg vil starte med at byde alle velkommen til vores årlige generalforsamling. Dernæst vil jeg gerne rose og anerkende de personer, som har gjort det muligt, at der overhovedet er en gymnastikafdeling i TGI, nemlig vores trænere/leder. Jeg synes, det er fantastisk, at de frivilligt bruger deres kostbare fritid sammen med mange af sognets dejlige børn. De kommer troligt til hver træning med et smil og glimt i øjet, fyldt med masser af energi. Derudover kommer der planlægning af træning, div. Arrangementer osv. Her kan jeg bla. nævne Mørkholtlejren. Det er i hvert fald ikke for pengenes skyld de gør det (som de også siger i håndboldafdelingen). Tak for det!!

Tak til de forældre som har hjulpet med Telefonbøgerne og dem der hjalp til Mørkholtlejren, uden Jer var der ikke nogen nye redskaber eller nogen Mørkholtlejr. Faktisk var det lige ved at blive aflyst for pga. manglende hjælpere. Men nogle søde forældre trådte heldigvis til i sidste øjeblik. Tusind Tak for det.

Vi ansøgte Hans Henrik With-Nielsens Fond i Januar mdr.om tilskud til en Airtrack pro. Og mon ikke der kom en mail fra dem at sådan én ville de gerne sponsere. Vi er utrolig glade for den og som I kunne se til vores opvisning har alle stor glæde af den allerede. Tusind tak for det, det er helt fantastisk.

Og så til det som I alle forventningsfulde sidder og venter på, nemlig hvordan er det egentlig gået for gymnastik afd. i år?

Vi var i august deltagende til vores årlige sommersjov med Børnetovtrækning og Bitchvolley og begge arrangementer var, og er stadig en stor succes. Det vil vi forsætte med til sommersjov 2010.

Vi var også som noget nyt med i Fredericia Kommunes feriesjov arrangement, nemlig Stor trampolin. Vi havde trampolin springere fra Vejle Gymnastik forening til at hjælpe med at undervise 70 børn fra Fredericia Kommune. Arrangementet var udendørs og solen skinnede fra en skyfri himmel så børnene hoppede rent faktisk ind i himlen. " 2 pragtfulde dage. Tak til alle træner/ledere fra TGI gymnastik afd. samt forældre for en hjælpende hånd. Og tak til Vejle Gymnastik forening.

Vi har igen i år haft et godt år med tilfredsstillende tilslutning på næsten alle hold. I alt 250 medlemmer. Vi har jo som noget nyt i år haft Robeskipping på programmet og det skal nok blive en succes. Det har været en god og fin start for dem.

Desværre måtte vi aflyse et spinninghold og et pilates hold. Der var simpelthen ikke opbakning til det. Men tak til Birgitte og Bente som prøvede det af. Vi kunne heller ikke finde instruktør til Break Dance så det blev også annulleret desværre.

I marts 2010 indtog vi så MørkholtLejren igen.

Ca. 50 børn og ca. 10 hjælpere (både instruktører, bestyrelsen og forældre.)

I år havde vi igen delt arrangementet over 2 dage. De "store" om fredagen og de "små" lørdag. Men desværre var der ikke tilslutning til de små om lørdagen så det blev aflyst. Rigtig ærgerligt. Det håber vi ændrer sig til næste gang. (Vi har derfor forsøgt at "reklamere" lidt for det til vores gymnastik opvisning med slide show i cafeteriet....)

De store blev leveret fredag efter middag i Mørkholtlejren med godt humør. Vi spiste medbragte pølsehorn og kage.

I år varet Temaet Mexicanst og derfor skulle der øves Tequilla fællesserie. En super succes både børn og voksne nød det.

Aftensmaden bestod af jo selvfølgelig også af mexicanske pandekager med fyld, guacamole, salsa og det hele... I kan tro at der blev spist så det næste stod ud af ørerne.

Efter aftensmaden blev børnene delt op i grupper, som skulle forberede div. Til aftenes program. Nogle lavede nachos, nogle lavede underholdning, nogle lavede ansigtsmaling og nogle vaskede æbler og citroner til aftenens "Tequilla drinks". Rikke havde medbragt saftpresser til at lave drinks til alle.

Der blev slået pinata, Piñataen er et papmasche dyr som hænges op udenfor eller indenfor, i en højde der passer til gæsterne. Alle børnene stiller sig i kø mindst 3 meter væk fra piñataen, så de ikke bliver ramt af "det svingende barn". Børnene skiftes nu til at slå på piñataen med en kølle eller et bat. For at forlænge tiden inden piñataen går i stykker, giver man "det svingende barn" bind for øjnene, så piñataen bliver sværere at ramme. Når piñataen går i stykker, falder alt fyldet ud på gulvet/jorden, og så må børnene løbe hen og tage for sig af retterne.

Det var en stor succes og der blev grinet rigtig meget. De ældste børn lavede underholdning for din små i form af div. Lege og der er ingen tvivl om at der er nogle idoler for nogen af dem J

Lørdag formiddag blev der øvet fællesserier samt løbet stjerneløb, hvor der var sækkevæddeløb, klæde en dukke på med bind for øjnene og mm. Bagefter var der mulighed for at gå en tur ned til ved vandet eller spille fodbold udenfor på den store plæne. Alle var hentet til middag. Vi kunne igen konstatere at det havde været en rigtig god weekend med masser af grin og Sjov.

Tusind tak til alle Jer hjælpere. (Både instruktører, bestyrelsen og nogle dejligt frivillige forældre) Tak til TGI hovedkasse for sponsorat dertil. Tak til ADP for sponsoreringen af T-shirts. Det gav stor glæde blandt børnene. Uden Jer var det ikke blevet så vellykket en tur igen i år.

Som afslutning på sæsonen holdt gymnastikafdelingen sin årlige opvisning søndag den 11. april. Ca. 300 voksne samt et stort antal børn havde fundet vej til Bøgeskovhallen. Vi havde selv 8 hold, én fælles serie samt besøg af 2 gæstehold fra G94 og BPI. Støttehjulet og Vakse quinder. Tak til dem.

Det var en dejlig opvisningsdag både vores egne gymnaster, springere og dansere og for gæsteholdet Det var en rigtig flot opvisning og alle hold gjorde det rigtig godt.

Afdelingens voksen vandrepokal for godt kammeratskab gik i år til Henriette Thygesen(fra Volley) og den tilsvarende pokal for piger mellem 10 og 15 år – skænket af Marie og Helga Krogh – gik til Cecilie Quist (fra Spring)

Tillykke Henriette og Cecilie.

Der skal lyde en stor tak til Ilse og Palle for Jeres altid store støtte og overbærenhed over vores små "glemsomheder" og som samarbejdspartner til gymnastik afd. Vi sætter stor pris på Jeres måde at være på og glæder til det fremtidige samarbejde.

Jeg vil også lige benytte lejligheden til at sige tillykke til Birgitte Schmidt for hendes eksamen i "Idrætsledelse i praksis" som hun afsluttede ultimo januar (med bravur), et kursus som hun har deltaget i gennem Fredericia Idrætslederakademi (FIA).

Sluttelig vil jeg ønske Alle en rigtig god sommer. Vi glæder os til at byde nye som gamle medlemmer i området samt instruktørerne velkommen til en ny spændende sæson som starter første uge i september 2010. Hold øje med hjemmesiden på www.treldegi.dk

Betina Lauth Andersen

 

Ja, så er vores generalforsamling i Gymnastikafdelingen vel overstået. I den forbindelse vil vi gerne takke Anette Flinch for den tid, hun har brugt på bestyrelsesarbejdet. Tak for et godt samarbejde.

Vi vil også gerne sige velkommen til Helene Buhl Waltersdorph, som er indtrådt som suppleant i bestyrelsen. Vi glæder os til et godt samarbejde.

Vi har i bestyrelsen efter generalforsamlingen den 14. april 2010 konstitueret os som følger:

Formand: Betina Andersen

Næstformand: Rikke Hvidberg Andreasen

Kasserer: Mogens Bak Hansen

Kursus ansvarlig: Lene Adamsen

Sekretær: Lene Pedersen

1. Suppleant: Helene Buhl Waltersdorph

2. Suppleant: Susanne Jochumsen

Med sportslig hilsen

Lene Pedersen

 
TGI Gymnastik opvisning Søndag d. 11. April 2010 kl. 13 I Bøgeskovhallen

TGI gymnastik afdelings har i år fået fornøjelses af at kunne præsentere en lang række dygtige lokale gymnaster til vores gymnastikopvisning.

Derudover har vi fået tilsagn om at Vakse Qinder  fra G94 vil komme sluttelig og give os en opvisning.

Vores lokale hold er:

Forældre/barn - Pigefræs - Drengeleg - Line Dance - PowerDance - Spring 1 - Spring 2 - Ropeskipping

Gæsteholdet

"Vakse Qinder" fra G94

 

Hold øje med hjemmesiden hvor nærmere program for dagen vil dukke op.

 

Bestyrelsen TGI gymnastik afd. Betina Andersen

 
TGI gymnastik afd. vil gerne takke Sonja og Hans Henrik With-Nielsens Fond.
air-ned.jpg

Det er med stor glæde at TGI gymnastik afd. har modtaget 56.250 kr. fra Sonja og Hans Henrik With-Nielsens Fond til indkøb af Airtrack Pro. Air-track pro er en lang luft springbane (15 x 2,9 x 0,33 meter), specielt lavet til at kunne overføre leg og motorisk træning til gymnastikken. Air-tracken pro fordele er, at den har en meget stor overflade, endvidere er den meget nem at håndtere og opbevare. Airtracken pro er udviklet som et alsidigt redskab til gymnastik brug, men den kan faktisk bruges til meget mere. Motorisk træning, koordinationstræning, specifik træning og til at motivere til leg og bevægelse i alle aldre og i alle sportsgrene. Vi glæder os til at tage den i brug den er lige på trapperne….

På bestyrelsens vegne

Formand Betina Lauth Andersen

Ny nedspringsmåtte

TGI gymnastik afdeling har i samarbejde med Bøgeskovhallens støtteforening indkøbt en nye nedspringsmåtte. TGI gymnastik afd. vil hermed takke Bøgeskovhallens støtteforening for bidraget på 2850 kr. + moms. Vi glæder os til at tage den i brug. På bestyrelsens vegne Formand Betina Lauth Andersen

Læs mere…
 
Mørkholtlejren 2010

 moerkholdt-web.jpg 

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 10 ud af 11
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk