Gymnastikafdelingen søger instruktør til spinning

 

Poul Erik Vi må desværre tage afsked med foreningens gode spinning instruktør Poul Erik med udgangen af denne sæson – derfor søger vi en ny instruktør til starten af den nye sæson (fra begyndelsen af september 2017).
   
Er du interesseret? Så tag en snak med Lene Adamsen, telefon 2720 8570 eller e-mail:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .


 
Velkommen til sæson 2016/2017 i TGI gymnastikafdeling

Det er med stor glæde, vi kan byde velkommen til en ny sæson, hvor det igen i år er lykkedes os at sammensætte et program. Tak til de instruktører og hjælpere, der igen i år har valgt at ville bruge en del af deres fritid til at have hold. Støt op om dem og mød op på de forskellige hold, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik til glæde for såvel børn som voksne i Vejlby sogn og omegn – og fortsat være med til at Bøgeskovhallen kan syde og boble af liv.

 

Sæsonstart

Sæsonen starter i uge 36, fra mandag den 5. september 2016, med mindre andet er angivet i programmet. Du tilmelder dig ved at gå ind på vores hjemmeside www.treldegi.dk , vælg Gymnastik og klik herefter på kontingent og tilmelding. Husk, at hvis du gik sidste år skal du benytte det samme login som sidst. Hvis du ikke er registreret i Conventus skal du registrere dig som nyt medlem.

Oplever du problemer kan du skrive en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Du betaler dit kontingent samtidig med tilmelding. Der er åben for tilmelding fra september måned. Som altid har du mulighed for at prøve et par træningsdage, inden du endeligt beslutter dig.

 

Program 2016/2017

I år tilbyder vi som noget nyt styrketræning og yoga tirsdag aften. Læs mere herom under holdbeskrivelser.

Vi arbejder intenst på at finde instruktører til kids volley – så der fortsat er tilbud til jer, der gerne vil går på dette hold.

Har du selv lyst, eller kender du en, der kunne tænke sig at have et hold, så kontakt os endelig for at få nærmere information.

Er du mere til udendørsaktiviteter så er Skovfitness fortsat på programmet.

Der er forskellige tilbud, så kig programmet igennem og find det eller de tilbud, der passer bedst til dig. Du vil finde beskrivelser af de enkelte hold samt træningstidspunkter og priser under holdbeskrivelser.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer. Ændringer annonceres på hjemmesiden og på facebook.

God fornøjelse :)

 

Hvis du vil vide mere…,

Har du gode ideer til andre aktiviteter…,

Så kontakt bestyrelsen i gymnastikafdelingen, vi er altid friske på nye ideer! 

 
Har du foreningshjertet på rette sted?

hjerteSå er det netop dig vi mangler! J

 

Sidder der nogen ude i stuerne og tænker, at de gerne vil være med til at gøre noget godt for Vejlby sogns børn og voksne så se her, for vi mangler instruktører og hjælpetrænere, både til nye og eksisterende hold.

 

Vi har til kommende sæson bl.a. brug for:

En instruktør og en hjælper til et børnevolley hold.

 

Har ovenstående givet dig lyst til at lede eller hjælpe på et gymnastikhold – eller hvis du kender nogle, der har, så hører vi meget gerne fra dig. Det kunne også være du går med spændende idéer og gerne vil starte noget helt specielt, så lytter vi også gerne.

 

TGI Gymnastik starter sæsonen i uge 36 for både børn- og voksenhold.

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig - kontakt fra bestyrelsen:

Lene Adamsen 2720 8570 eller via mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller

Heike Lauth Svendsen 2383 0233 eller via mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.                               

 

 

DEL MEGET GERNE DETTE OPSLAG I JERES NETVÆRK! Tak J

tegning

 
Skovfitness

IMG 1018-WEB

Skovfitness ønsker alle et godt nytår og vi glæder os til at se nye som gamle til endnu mere frisk luft, styrke og intervaltræning og hyggeligt samvær i de dejlige omgivelser omkring Bøgeskovhallen.
Vi er igang igen 7. Januar Kl 17.00
Champagne hilsen fra 10
Friske M/K (foto fra 30 december)
Anette

 
SE HER

Skulle der være nogen som sidder ude i stuerne og tænker, at de gerne vil være med til at gøre noget godt for Vejlby sogns børn og voksne så se her, for vi mangler. 

En instruktør til at stå for styrketræning på vores spinningshold. kontakt her spinningsinstruktør  Poul Erik på tlf. 3136 5086 for nærmere information. 

En instruktør til pigefræs. På holdet er der 18 friske piger som om onsdagen kl. 15.30 - 16.20 kommer og leger, synger, danser og bliver motorisk udfordret. Du vil i samarbejde med to andre instruktører være med til at udforme et program. (kontakt Heike på tlf. 2383 0233 for nærmere information. 

Mvh Lene 

Gymnastikafdelingen 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 2 ud af 11
topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk