Bueskydning


Bueskytterne

Bue2013-2-web

Så er det atter blevet lørdag, og i hallen kommer bueskytterne for at få ugens træning med dertilhørende hygge og socialt samvær. Holdet består af både børn, voksne og ældre mennesker, som alle hygger sig med at skyde med bue og pil.

Efter opsætningen af skydeskiverne er det tid at få taget holdbilledet til TGI bladet, når nu muligheden bød sig. Så skal der skydes. Alle tager opstilling midt på banen og sigter ned mod skydeskiverne i den ene ende af hallen. Pilene suser igennem luften, men sikkerheden er altid i top. Når alle har skudt, går de i samlet flok ned for at vurdere resultatet og få pilene samlet ind til endnu et forsøg. Efter nogle forsøg er det tid til en kop af den medbragte kaffe, inden der igen skydes mod skydeskiverne. Alle kan være med på hver deres niveau, og hvis nogen har problemer, er der altid gode råd at hente fra de mere erfarne buekytter.

Bueskytterne skyder om efteråret i hallen, mens der om sommeren skydes  i skoven og på plænen ved siden af hallen. I denne sæson har bueskytterne haft stor medlemstilgang primært på grund af deltagelse i det kommunale idrætstilbud sommerferien, Sommersjov i Bøgeskov og Fit and Fun messen i Dronning Margrethe Hallen. Denne lørdag er nogle prøvemedlemmer kommet for at se, om det er noget for dem. Disse medlemmer havde netop besøgt Fit and Fun messen og fundet det sjovt at skyde med bue og pil

Bueskytterne håber at kunne byde endnu flere nye medlemmer velkomne. 

Bue2013-web

 
Send en email til bueskytterne
Mandag, 12. november 2007 10:19

bueskydning001.jpg Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Gå ind på: http://dk.msn.com/ for at læse email

  1. KLIK på HOTMAIL i MENU - BAREN
  2. Udfyld e-mail adresse feltet med Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
  3. Adgangskoden udleveres af formand for bueskytterne Hugo Ernst
 


topbanner
Forside

Login FormLæs TGI bladet

Webmaster

Har du ris, ros eller

noget du vil have

på hjemmesiden?

 

Skriv til

mail@marker-it.dk