TGI Håndbold Badminton Gymnastik Fodbold Tennis Multibanen Vandrefuglene Padel Hovedbestyrelsen Sponsorer TGI på Facebook


For tilmelding til ét af vore hold, klik:Kalender for TGI Gymnastik

MANDAGE

ZUMBA FITNESS - KL. 18.00 - 19.00

Zumba, zumbafitness, fitnessdans, motionsform, der er en blanding af dans og aerobic og udøves til latinamerikansk musik.
Dansetrinene har inspiration i latinamerikanske danse som salsa, samba og merengue.

ALLE KAN VÆRE MED

TIRSDAGE

CIRKELTRÆNING MIX - KL. 17.00 - 18.15

Træner: Andreas Thoustrup

I al slags vejr træner vi Crossfit udenfor med Multibanens redskaber og cirkeltræning. Selve træningen giver inspiration og erfaring til at udøve øvelserne selv på multibanen. Det er mixhold og alle voksne kan være med, da niveauet tilpasses den enkelte deltager.

ONSDAGE

FORÆLDRE/BARN - KL. 16.30 - 17.15

Træner: Mia Erbo Eskildsen

Forældrebarn er for alle børn og forældre som sammen kan lave øvelser og træne balance, motorik, sanser, koordinering mens vi kreativt bruger redskaber, lege, sanglege, musik og nærvær.

LØVEKANINER - KL. 17.30 - 18.15

Træner: Lise Rind, Lærke, Thor og Isabella

Løvekaniner er for alle børn, som har lyst til at bevæge sig og have det sjovt mens de leger, laver øvelser og træner balance, motorik, sanser, koordinering, koncentration, selvstændighed- mens de samtidigt bliver introduceret for streetgymnastik, springgymnastik og de traditionelle gymnastikøvelser. Vi laver forskellige leger og øvelser på forskellige niveauer. Forældre må gerne deltage ved at være støtte samt motiverer børnene og hjælpe trænerne.

YOGA - KL. 19.00 - 20.15

MEDTRÆNER MANGLER

Træner: Maybritt Bedsted Nielsen

Et velfungerende og populært yoga-hold for mænd og kvinder. Du får brugt hele din krop og åndedrag. Vi træner i selve hallen under afdæmpet lysforhold.

TORSDAGE

KÆNGURUERNE - KL. 16.00 - 17.00 0-3 kl.

Træner: Christina Vindeløv Stengaard Nielsen, Emma og Mai

Kænguruerne er for alle børn, som har lyst til at bevæge sig og have det sjovt. Vi henter inspiration fra leg, springgymnastik, rytmisk gymnastik og dans. Vi øver os i hop, traditionelle gymnastikøvelser, spring, mens vi kreativt bruger redskaber og træner balance, motorik, styrke, koncentration, medansvar og grænser. Vi tilbyder øvelser svarende til barnets niveau.

På grund af sikkerhed og spændende øvelser kan det være nødvendigt at en eller flere forældre er praktiske hjælpere under træningen.

FAMILIE FITNESS - KL. 17.00 - 18.00 Fra 10 år og op

Træner: Tine Ankersen Strøm

Vi træner crossfit inde i hallen. Crossfit er på niveau, så børn og unge med forældre eller bedsteforældre kan være med.

SKOVFITNESS - KL. 17.30 - 18.30

Træner: Pia Hessellund og Anette Nissen Sørensen

Et velfungerende imødekommende hold, der bruger naturen og vejret til at lave fitness øvelser i og med. Her er plads til alle både mand, kvinde, snak og godt humør. Vi mødes udenfor hallen og bruger skoven bag hallen.

ZUMBA FITNESS

Træner: Lise, Christina og ungetræner

Løvekaniner og Løvfrøerne har en fælles sjov gymnastik dag.

Bestyrelsen

Formand Formand Lise Rind
Tlf. 51 50 31 08
Mail: gymnastik@treldegi.dk

Kasserer Andreas Thoustrup
Tlf.: 51 52 09 34
Mail: kasserer.gymnastik@treldegi.dk

Bestyrelsesmedlem Emil Brok-Vangsgaard

Sekretær & Conventus Nathalie Thoustrup
Tlf. 23 37 79 64
Mail: nathalie.lindholdt@gmail.com

Bestyrelsesmedlem Anne Elizabeth Sørensen
Tlf. 40 71 84 64

Trelde GI på Facebook